torstai 7. kesäkuuta 2018

Ostoksia dermosililta



Moikka taas pitkästä aikaa!

Täytin hiljattain vuosia tuossa ja mitäpä olisi naisen syntymäpäivä ilman jonkinlaista kosmetiikkaa. No okei, täytyy tunnustaa, että kyllä tuotteiden joukossa päivittäiskäyttöön koko perheellekin tarkoitettuja tuotteita löytyy. Mutta nyt tosiaan parin postauksen verran tulee mun lahjaksi itselleni ja käyttöön perheellemme hankkimia tuotteita, sekä ensi postauksessa enemmän lahjaksi saatuja juttuja. Kosmetiikkapainotteiseksi menee, vaan senkun menkööt. Mutta mennäämpäs asiaan..

Yllä on Kaura suihkuvoide 290ml 7 euroa

Tuote vakuutti ulkonäöllään ja on kaunis sisustusyksityiskohta pesuhuonetiloihin. Tuoksu on ihana ja mieto. Koostumus ei niin voidemainen kuin voisi olla. Kiva perussuihkugeeli vaikkapa mökkisaunaa somistamaan, ihoa hellimään.





Rose gold kynsilakka setti 5,90 euroa

Ruusukulta on yksi tämän hetken lempisävyistäni kosmetiikassa ja tämä outlet tuote piti huokean hinnankin puolesta ehdottomasti ostaa. Tuote oli helppo käyttää. Alle vanhan roosan sävyinen lakka, päälle puuteri ja lopuksi päällyslakka. Kynnet saivat kauniin sävyn. Ei ihan niin ruusukultainen, kuin odotin, mutta kaunis sävy kuitenkin.


Arganöljyhiusnaamio 150ml 6,90 euroa

Kuivat hiustenlatvat tarvitsivat tehohoitoa ja tämä tuote tarttui kaupasta myös mukaan. Kivan tuoksuinen ja ihana koostumus tässä, tuntuu todella hoitavalta. Jättää hiukset ihanan tuntuisiksi, mutta ei näihin mun kutreihin auta tällä hetkellä kuin leikkaus, sen tiedän. Tekohengitystä tässä tilanteessa tämä, mutta kiva testata myös myöhemmin, kun mulla on taas kampaajalle aika tulossa. Jännä nähdä, miten terveet latvat reagoivat tähän hoitoon.



Meikkisiveltimien puhdistaja 4,50 euroa (puhdistusaine ei ole dermosilin. Ostin sen kärkkäiseltä)

Puhdistaja on siveltimille tosi tarpeellinen, joten lähti mukaan tämäkin. Oli yllättävän pieni tuote, saa nähdä, miten pelaa. En ole vielä kerennyt testaamaan näistä kumpaakaan.



Lakritsikäsisaippua 250ml 4,5 euroa

Tuote on uskomattoman ihanan tuoksuinen. Ei mikään tekaistu lakristin tuoksu, vaan se, kun avaat ihan tuoreen lakupussin ja se huumaava tuoksu lehahtaa nenään. Joka kerta käsiä pestessä herahtaa vesi kielelle. Meillä nuorin lapsista olisi halunnut maistaa, mutta täytyi hieman selittää, ettei se ole karkkia, vaikka karkilta tuoksuukin :D Suosittelen tätä tuotetta kyllä lämpimästi!!



Living käsi ja vartalovoide 300ml 6,70 euroa

Tämä pakkaus on todella tyylikäs ja sisustuksellinen. Luonnollinen valinta yöpöydälle perusvoiteeksi. Tuoksu on mieto eikä mitenkään hyökkäävä. Koostumus ei ole mitenkään paksu, kevyt voide, joka imeytyy nopsaan ja jättää kevyen tuoksun iholle. Perushyvä tuote.


 Heleyttävät tipat 14ml 8,90 euroa sekä korostuspuuteri 7g 8,90 euroa

Hilighter juttuihin ihastuneena tilasin nämä kaksi tuotetta arkimeikkausta piristämään. Heleyttävät tipat sekoitetaan meikkivoiteeseen ja tuo kieltämättä kauniin hehkun iholle. Uskoisin, että toimii myös nestemäisenä highlighterinä tarvittaessa. Upea hehku. Korostuspuuteria olen käyttänyt poskipäille. Hentoa hehkua irtoaa tästäkin tuotteesta. Tykkään.




Saksanpähkinäkäsisaippua 300ml 5,00 euroa

Tämä tuote lähti minulle jo toista kertaa. Aivan niin ihana tuoksu tässä, ei kyllä tule yhtään  mikään pähkinä mieleen vaan aivan ihana tuoksu! Luottosuosikki.


Virkistävä saunasaippua 300ml 5,30 euroa

Tässä tuotteessa on ihanan kesäinen tuoksu, todella raikas. En ole käyttöön vielä ottanut, mutta pitihän tätä jo tuoksutella. Varmasti toimiva tuote. Itse käytän näitä saunasaippuoita suihkugeelin tai käsisaippuan tapaan. Näin olen olettanut näitä käytettävän, vaikken ihan satavarma asiasta olekaan :D

Sellaisia juttuja oli tällä kertaa. Kosmetiikka on vaan niin parasta. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös kovasti. Olisi kiva joskus testailla vähän sitäkin lajia. <3
Ei muuta kuin tilaamaan omat kesän must have tuotteet dermosililta. Linkin löydät täältä.

Kiitos sinulle, kun luit. Ensikertaan!

<3 Pauliina