tiistai 13. helmikuuta 2018

Kaunista ystävänpäivää!


Ystävänpäivä kurkkii jo ovella ja mikäs sen ihanampi tapa juhlistaa tätä jokavuotista suloisenvaaleanpunaisenpehmoista perinnettä, kuin nauttia kerrankin oikein luvan kanssa naisellisista jutuista ja kurkata uunituoreeseen bette boxiin!

Puhelimeeni kilahti viesti, että tuo odotettu, ihana paketti odottelee minua postissa. Ja ei kun noutamaan. Boxi oli yllättävän painava ja avaamassa oli koko perhe :D


Heti avattuani boxin, päälimmäisenä oli lappu, joka kertoi teeman olevan tällä kertaa sydäntalvi. Sopii mielestäni hyvin talveen ja ystävänpäivään. Kurkattuani itse boxiin tarkemmin, totesin, että kyllä, nappiin meni tuotteet teeman kanssa. Pikasilmäyksellä näkyi hemmottelua talvi-iholle ja hiuksille ja jotain muutakin paketista löytyi. Kaikkiaan 7 erilaista tuotetta sisälsi tämä helmikuun boxi.



Ihan eka kivasti ystävänpäivä teemaa mukaileva kirpeän hedelmäinen makuyllätys olivat Mentos sour fruits - pastillit. Ne katosivat talon pikkuväen suihin niin sukkelaan, että viimeisistä sain juuri ja juuri kuvan napattua :D Sen verran minäkin sain maistiaisia, että voin sanoa, että hyviä kyllä olivat. Kirpakoita karkkeja ostan itselleni harvoin, mutta tää oli kiva, että boxissa tuli pikku ylläri jonka pystyi jakamaan lasten ja miehen kanssa. Peukut siitä.


Toinen juttu minkä nappasin käteeni, oli, ah, niin ihana LUMENE SISU syväpuhdistava naamio. Ensimmäisenä luvattiin tämän suomalaisen tuotteen sopivan kaikille ihotyypeille. Pakkaus on todella kaunis, taattuun lumene tyyliin. Kyseessä oli 15ml matkakoko, kätevää, sanon minä. Arvokas tuote maksaa kaupassa 75ml koossa 28,90 euroa. Kokeilin tuotetta, joka lupaa puhdistaa ja taistella ilman epäpuhtauksia vastaan, sekä tehdä ihosta säteilevän. Olo oli kuin metsän keijulla, kun sivelin tuotetta kasvoilleni. Tuoksu oli raikas, metsäinen, todella luonnollinen ja suomalainen. Oli ehkä hieman työläs saada iholta pois, mutta puhdisti kyllä tehokkaasti ja jätti ihon todella hoidetun tuntuiseksi. Tykkäsin, jopa arvostin.



 Tarvitsin tällaista tuotetta, siksi ilahduin kun paketista paljastui Amika kuivashampoo. Kyseessä taitaa olla näytekoko 43.9ml ja vaihtoehtoinen tuote. Muiden blogeja lueskellessani huomasin, että joillain oli boxissa hieman eri tuotteita, tämän tilalla mm. hoitoainetta aikas paljon isompi koko. No, en valita, koska tarvitsin tätä tuotetta muutenkin. Kuivashampoo tuoksui tooodella hyvälle ja purkki on kätevä ottaa mukaan ja ulkoasukin on keväisen pirtsakka. Suihkuttaessa hiuksiin jäi vaaleaa, jota piti harjailla pois. Vaikutus ei ollut mitenkään silmiinpistävän hyvä, mutta kelvollinen.




Mielenkiintoni heräsi kun huomasin Carmex classic huulivoiteen. Kyseessä on bloggajien ja vloggaajien suitsuttama, 80 vuotta markkinoilla ollut, palkittukin tuote, joka lupaa hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia tehokkaasti ja antaa pitkäkestoisen, kosteuttavan suojan. Eikun purnukka auki ja testaamaan. Ihana mentolin ja kamferin tuoksu vakuuttaa välittömästi ja heti, kun tuote on huulillani, tiedän, että tämä tuote jää meille pysyvästi. Piste. Todella kosteuttava ja hoitava. Ei mitään liibalaaba kuraa vaan oikeeta.hoitoa.tehokkaasti. Meillä lapsetkin tykkää tästä ja tätä sanotaankin jo "lääkehuulirasvaksi", kun se auttaa heti. Purkin koko7,5g.

 

Oh yes, mikä tuote ylläri se tämä tämmöinen oikein onkaan? No Rfsu sense me Oh yes!-stimuloiva intiimigeeli. Tuote lupaa lisätä naisen nautintoa ja kosketusherkkyyttä. Kiva ystävänpäiväteemaan soppeli ailaavjuujuttu, joka yllätti iloisesti. Mielenkiintoista, en valita ;) Kyseessä oli vaihtoehtoistuote, eli uskoisin, että nuoremmilla boxin saajilla on ollut jotain muuta tilalla. Pirtsakka pakkaus on koossa 10ml. Hajusteeton ja parabeeniton.

  

 BIO2YOU Ravitseva 24h tyrnivoide pantenolilla. Purkin koko 50ml. Vastaavan kokoinen pumppupullo maksaa kaupassa 29,70 euroa, joten jo yksin tämä tuote haukkuu reilusti koko boxin hinnan. Tuote lupaa imeytyä nopeasti, kosteuttaa, rauhoittaa ja ravita, sekä antaa tehokkaan antioksidanttisuojan iholle. Sisältää tyrniä ja pantenolia. Tuotetta olen käyttänyt siis kasvoille joka aamu ja ilta. Tuoksu on hyvin mieto, lähes olematon ja puhdas. Toimii ku junan vessa. Tekee mitä lupaa, tehokas ja laadukas tuote jokapäiväiseen käyttöön. Löytyy Life putiikeista. Jatkoon.



Ja lopuksi vielä tää siis niin söppänä Herbina gloss&shine shampoo lupailee hiuksille kiiltoa, kosteutta ja hyvinvointia. Pääsi heti kaveriksi suihkuun. Tuoksu oli ihan näpsäkkä, ehkä hiukan älläkekin mun makuun.Mutta mun hiukset on painavat, liukkaat ja helposti rasvoittuvat. Tämä vähän geelimäisen oloinen koostumus ei jotenki wörkkiny mulla. Tuotetta oli jotenki hankala levittää ja mun hiustyypille se ei passannut. Uskon että toimii jollekin, jolla on kuivat kutrit, mutta mun tukka meni hieman likaisen oloiseksi jo seuraavana päivänä ja latistui. Tyttö kuitenkin piti tästä ja shampoo meneekin sitten hänen käyttöön. Nätti purkki oli täysikokoinen tuote, 200ml.

Lisäksi pakkauksessa ois pitänyt olla pari LUMENEN harmonia sarjan mininäytettä extrana, mutta minun boxista ne vaitettavasti puuttuivat. Harmi. Mutta kaikenkaikkiaan tosi ihana ja yllättävä boxi, jonka teeman toteutus oli onnistunut.
Oman Bette boxisi voit tilata täältä. Hinta on 18,90 ja voin taata, että on super ihana saada joka kuukausi oma yllärilaatikko täynnä kaikkea kivaa!

Nyt lasketaan mäkeä, syödään laskiaispullia ja ihan ihan pian nautitaan ystävänpäivästä!
Happy valentine´s day everybody 💗

XOXO Pauliina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti