lauantai 14. huhtikuuta 2018

Dermosil shoppailuja


Aurinkoista päivää täältä willa harmajan pirtistä. Ajattelin, että kurkataan tänään hieman mun dermosil ostoksia. Olen jo pitkään aikonut kirjoittaa näistä, mutta nyt on siinä mielessä hyvä aika, että todellakin on tullut nämä tuotteet testattua, niin tiedän mistä puhun. Mä olen sellainen uutuuksien jne testailija, en tykkää pyykinpesuainettakaan ostaa kahta kertaa peräkkäin samaa merkkiä, vaan minua ainakin vaihtelu virkistää. Toki jos jokin tuote tekee syvän vaikutuksen, se saattaa jäädä käyttöön pidemmäksikin aikaa..  Kunnes löydän jotain uutta ja vieläkin kiinnostavampaa..<3



HIUSPOHJAA TASAPAINOTTAVA SHAMPOO 250 ml 7,90 € - Shampoo tuoksuu ihanan viileän mentoliselta ja minun huonolaatuisesta aiemmasta shampoosta ärtynyt hiuspohja rauhoittui parin pesukerran jälkeen. Toimii myös hilseshampoon tavoin. Vaahtoaa hyvin ja purnukkakin vakuuttaa. Kokoa olisi putelilla saanut tuohon hintaan olla enemmänkin. En ostaisi jatkossa vakikäyttöön, mutta hoitokuurina ajoi hyvin asiansa ja tuoksu oli ihana.




GOOD NIGHT - SETTI 5,20 € Setti sisältää silmälaput, sekä lakana- ja huonetuoksun. Silmälaput ovat ihanaa satiinimaista materiaalia. Tuoksu oli yhtä tyhjän kanssa, ei ole tullut käytettyä, vaikka tuoksujen ystävä todella olen. Vaikka ajatus tästä setistä oli ihana, suihke ei tuoksu juuri lainkaan, eikä miltään, tosi neutraali eikä siksi houkuta. Ei jatkoon.



 

VÄRIÄ VAIHTAVA HUULIKIILTO FUNKY PINK 13ML 3,90€
Pakkaus on todella söpön tyttömäinen ja kaunis. Ajatus väriä vaihtavasta kiillosta houkutteli, mutta kyseinen efekti jäi minulta kyllä huomaamatta. Tämä toki toimiikin niin, että sävystä tulee jokaiselle oma ja uniikki, koska tuote reagoi ihon oman ph:n mukaan. Itselläni väri oli tosi mieto ja hento. Kiva tuote kuitenkin esimerkiksi ihan arkikäyttöön, tämä huulilla voi pistäytyä ihan vaikka ruokakaupassa, eikä suomalaistakaan hävetä ollenkaan :D Miksi ihmeessä me mielletäänkin punaiset huulet juhlajutuksi? höpönlöpöt, annetaan päivän fiiliksen näkyä. Räiskytään tai hehkutaan hennosti. Miltä sillä hetkellä tuntuu. On muillekin virkistävää, kun uskaltaa erottua kauniisti <3




ALOE GEELI 100ml 3,90€ Tuote lupaa hoitaa ärtynyttä ihoa ja hoitaa palovammoja. Olen jo kauan aikonut ostaa aloe geelin ja nyt tarttui ostokoriin tämä. Lapsiperheessä tälle tuotteelle on vähän väliä käyttöä, milloin ihottuman, palovammojen tms pienten ruhjeiden hoitoon. Tuoksua ei juuri ole ja on todella hyvä perustuote.


DEO STICK VITAMIN E 45ml 6,40€
Todella ihana ja toimiva dödö. Tuoksu on suloinen ja sopivan mieto. Ei ärsytä minunkaan herkkää ihoani. Kaunis pakkaus ja levittyy hyvin. Jättää kainalot heti kuiviksi eikä värjää vaatteita. Ostan jatkossakin.



VARTALOVOI MINTTU 200ml 9,70€
Ihana voide, koko perhe käyttää päivittäin. Raikas mintun tuoksu hurmasi meillä niin lapset, kuin aikuisetkin. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja on riittoisa tuote.Raikas ja ihanan erilainen, kivaa vaihtelua apteekkirasvoihin. Tällaisista jutuista mä dermosilissa tykkään! Poiketaan tyylikkäästi harmaasta massasta. Muss ja puss <3



KASVOMEIKKISIVELLIN 8,90€
Laadukkaan oloinen sivellin puuterimaisten tuotteiden levitykseen. Itse käytän lähinnä poskipunan levitykseen tai varjostuksiin. Puuteriinkin passais, mutta harvoin tulee puuteria käytettyä. Kaunis tää oli kyllä.



Semmosia juttuja tuli shoppailtua. Tarpeellista ja ensi kerralla shoppaan ehkä taas astetta viisaampana. Suurin osa tuotteista oli kuitenin juuri sitä, mitä ne lupasivatkin olla. Dermosil kiinnostaa nyt kieltämättä enemmänkin. Luulempa, ettei jää viimeiseksi tilaukseksi. Paaaaljon on mielenkiintoisia tuotteita heillä. Sivuja pääset kurkkaamaan tästä linkistä. Käy ihmeessä selailemassa.

Oikein ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! 🌸🌞

Terkuin Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti