perjantai 12. lokakuuta 2018

Ihana lokakuun Bette Box

Kuvituskuva Adobe stock

Heippa!

Kohta mennään jo lokakuun puoliväliä ja olin kyllä taas niin innoissani, kun kännykkä piippasi postin tuoneen Bette Boxin perille. Viime boxi lunasti odotukset, niin odottelin hyvillä mielin tämän kuun ylläreitä. Parasta tässä on nimenomaan se, ettei tiedä, mitä missäkin boxissa on. Boxi sisälsi tällä kertaa 5 varsinaista tuotetta ja testijuttuja tuli 3kpl verran, eli aika makee määrä juttuja oli herkuteltavaksi.

Tältä näytti lokakuun boxin tuoteinfo lappusen kuvapuoli <3

Boxin tuoteinfo lappuset ovat kokeneet mitä ihanimman muutoksen ja näköjään saamme vaihtelevia, vuodenaikaankin sopivia lappusia kivoilla englanninkielisillä aforismeilla. Tälle runotytölle uppoaa ihan kympillä! Toiselta puolelta löytyy sitten info itse tuotteista.

Tässä boxin sisältö.

Boxi näytti avattuna tosi kivalta ja plussaa myös siitä, että tuo silkkipaperi oli suloisen pinkki. Mietinkin, että taitaa mahdollisesti tämä suloinen sävy liittyä tämän päivän Roosanauha päivään. Vaaleanpunaista on vilahdellut pitkin viikkoa siellä täällä. Toivottavasti paperien kiva teemaisuus jatkuisi. Bette Box lahjoittaa jokaisesta tämän päivän aikana tehdyistä tilauksesta 1€ syöpäsäätiölle. Oman boxisi pääset tilaamaan täältä! 

Tuoteinfo

 Lumene Ajaton seerumi 15 ml (ovh.17,90/50ml)

Boxin yksi vakkari merkkejä on Lumene ja tällä kertaa sieltä löytyi soppelina näytekokona Ajaton seerumi, jossa luvataan yhdistyvän seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Voide tuoksui lumenelta, hyvin tyypillinen. Koostumus oli yllättävän geelimäinen joka muuntui kasvoilla seerumimaiseksi. Tuntui kosteuttavalta kyllä, mutta ikävä puoli tässä tuotteessa mielestäni oli se, että iho jäi tahmaisen/nihkeän oloiseksi, eikä tunne meinaa ottaa häipyäkseen. Yllättävää, sillä lumene yleensä on todella laadukkaan oloinen ollut.



Testerit: Flower by Kenzo EdP 

Kiva, itselleni entuudestaan tuttu tuoksu nuoruudesta.  Tuoksussa ruusua, orvokkia ja vaniljaa.

Novexpert kasvokuorinta ja naamio

Tämä on sellainen kahden stepin tuote. Kiva päästä kokeilemaan.

Lumene invisible illumination sävyvoide

Ihan, kuin olisin testannut tätä joskus, olisiko boxista tullut näyte joskus..Kiva testailla, meikkivoiteista en niin tykkää, tämmöset kevytversiot on tosi kivoja. Ei oo niin "naamio" olo.


O.b. uusi ProComfort tamponi 3,07€/16kpl

Käyttötuote toki, mutta en itse pidä tamponeista ja ilman asetinta vielä vähemmän. Kyllä mulla varmaan nämä tulee käytettyä, vaikken itse näitä ostaisikaan. Kiva tässä oli se,että toi vaihtelua boxin sisältöön.


 Manna kadar LipLocked Priming Lip Wand huulikiilto 24USD/2,5 g

Ylivoimaisesti boxin ilahduttavin tuote oli tämä huulikiilto herkullisen syvässä syksyisessä sävyssä Merlot. Tuote sopii loistavasti myös joulumeikkiin. Boxeihin on sujautettu kuulemma kolmea eri sävyä. Itse sain tämän kauniin tumman sävyn. Pitänee taas kokeilla vähän tummempaa huulimeikkiä näin syksyn kunniaksi. Tässä kiillossa on ihan todella runsaasti pigmenttiä ja se liukuu huulilla todella hyvin. Ei tuoksu oikeastaan miltään ja kiva oli tuo vahaliitumainen ulkonäkö.


Herbina kevyt kasvovoide 5€/50ml

Tämä kasvovoide hurmasi raikkaalla tuoksullaan ja imeytyi kohtalaisen nopsaan. Koostumus oli myös todella kevyt. Lupaa kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Sisältää avokado- ja manteliöljyä, c-vitamiinia, sekä tyrnimehua.


Natura Siberica Taiga Daily suojaava käsivoide 30ml (ovh.5,90/75ml)

Tuote tuntuu toimivan hyvin ihan peruskäsivoiteena. Imeytyi nopeasti niinkuin luvattiinkin. Kuvauksessa luvattiin voiteen myös suojaavan ympäristön vaikutuksilta. Tällä tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA- sertifikaatti, mistä ehdottomasti pojot! Tuotteessa on semmonen jännä naturelli tuoksu. Tuote sisältää siperian mäntyöljyä ja pellavansiemen öljyä, johtuneeko tuoksu näistä ainesosista? Ei huono tuoksu kumminkaan, hieman erilainen vain.


Sellaisia juttuja toi mukanaan lokakuun boxi. Innolla jään odottelemaan marraskuun boxia ja alkavaa juhla kautta. Saas nähdä, miten se teema näkyykään boxissa! <3 Jännittävää <3

Nautitaan syksystä ja siitä, että maailmassa on paljon kauneutta.

Syysterveisin Pauliina
Kuvituskuva Adobe Stock

1 kommentti:

  1. Kivan oloisia tuotteita. Ihana tuo huulikiilto <3 Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista