keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Helmikuun Bettebox - Hemmottelua hiuksille

                                               

                                                                                               Teemana hiukset

Ystävänpäivä on huomenna ja teemaan sopien postiluukusta kolahti naisen paras ystävä, bette <3 Tuttuun tapaan lähdemme availemaan yhdessä boxia ja kurkistelemme, mitä kaikkea kivaa posti tällä kertaa toikaan.

Sen tiesin, että boxissa teemana oli hiukset. Ihan hyvä idea sinällään, näillä pakkasilla ja talvikeleillä ovat kutrit kovilla.

Itse en kuitenkaan henkilökohtaisesti boxin teemasta kuultuani mitenkään hyppinyt innosta, sillä hiukset eivät ole minulle se The Juttu. Toki niitä on toisinaan kiva suoristusraudalla laittaa kauniiksi, mutten ole se lyyli, joka föönaa ja puunaa joka ainoa aamu peilin edessä. Hienoa, jos joku jaksaa niin tehdä, mutta mulla arjessa hiusharja, ponnari ja menoksi teema takoo pisteet käytännöllisyytensä vuoksi. Joskus on sit kiva laittaa enemmän. Mutta nyt itse boxiin...



Ensisilmäys boxiin vahvisti käsityksen hiuspainotteisesta boxista. Silmiin osui xz hiuslakkaa.. Boxin kortti oli taas kiva englanninkielisine lausahduksineen. Tykkään jotenkin myös siitä, että tuo boxi on tommonen ekologinen. Kaikki jutut itse boxissa ovat poltettavaa jätettä, ihan paperia ja pahvia. Iso peukku muovittomuudelle!


Tuo lappu voisi olla mielestäni tekstiosuuksiltaan paljon selkeämpi. Ihan vaikka numeroidut kohdat ja numeron alla vaikka vaihtoehtoiset tuotteet.



Salus B-vitamiinivalmiste näyte

Tämä oli tällainen ihan pikkuruinen 10ml näytekoko b-vitamiinilisästä. Plussaa tuotteen vegaanisuudesta. Miinusta siitä, että pohjassa lukee isoin kirjaimin "ilmainen näyte". Me kuitenkin maksamme tästä boxista ja toivoisin, että se sisältäisi jotain, mitä en voi saada ilmaisnäytteenä. B-vitamiinilisä on itselleni ajankohtainen, joten sinällään kiinnostava testata, mutta tässähän ei ole kuin makutestin verran itse tuotetta. Maku on ihan yllättävänkin suunmyötäinen ja miellyttävä.


Bio2You Natural hiusnaamio 50ml (ovh. n. 21,30€ /200ml) 

Tämä tuote oli kiva näille mun talven kuivattamille hiuksille. Huomasin, että tuote ei sisällä parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja, eikä alkoholia. Tuoksu tässä tuotteessa on aivan ihana!! Minä tuoksufriikki tykkään. Ainahan olisi mukavampaa, jos tuoksu tulisi luonnollisesti, eikä synteettisillä aineilla. Tuote lupaa antaa hiuksille kosteutusta ja kiiltoa, sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoa. Testiin menee.



Lumene KLASSIKKO Anti-Age elvyttävä silmänympärysvoide 15ml ovh.7,5-13.90€

Tämä oli kiva juttu, ettei pelkästään hiustuotteita. Tuoksuttomuuden ymmärrän tuotteessa, koska on kyse silmänympärysvoiteesta. Silti minä jotain mietoa tuoksua olisin kaivannut. No, jospa tällä alkavat kolmenkympin rypyt lähtis :D Ainakin tossa luvataan, että auttaa häivyttämään juonteita, naurunryppyjä ja tummia silmänalusia. Saa nähdä...


XZ Extra strong hiuskiinne 100ml ovh.2,90€

Ensinnäkin mulla ei tule juuri lainkaan hiuslakkoja käytettyä. Ponnekaasu ei ole mikään paras juttu muutenkaan. Edellisetkin boxista tulleet lakat ovat vielä tallessa, osan muista hiuslakoistani tästä syystä laitoin eteenpäin. Pakkaus on uuden ulkonäön saanut ja ihan nätti. Tuote lupaa vahvaa kiinnitystä ja pitkäkestoista tukea. Tuote on pieni ja halpa. Voi, kuinka paljon mieluummin olisin ottanut tämän tuotteen tilalla esim. laadukkaan lämpösuojan. Eteenpäin lähtee tämä.


Schwarzkopf blond me shampoo ja tehohoito näytteet 30ml (shampoo ovh.22,90€/250ml, tehohoito 24,90€/200ml)

Kiva päästä testaamaan näitä laadukkaan oloisia hiustuotteita. EI olisi yhtään haitannut, jos nämä olisivat olleet isommassa koossa, käyttötavaraa, jota aina tarvitsee <3 Shampoo lupaa vahvistaa, siloittaa ja hoitaa vaalennettua tai värjättyä hiusta. Tehohoito lupaa tasapainottaa hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Tuotetta myyvät siis Stockmann-tavaratalot ja kampaamot. Testiin menee ehdottomasti. Tuoksu sellainen kampaamotuotteille tyypillinen, ihana <3


                                                                                   Tästä ja maaliskuun boxista

Mitä mieltä olin tästä boxista? En oikein innostunut. Ei johdu mielestäni välttämättä itse boxista, joillekin hiustenlaiton ystävälle tämä boxi on voinut olla todella mieleen. Ei turha, muttei superkaan nyt mun mielestä. Kiinnostavin tuote oli loppujen lopuksi tuo hiusnaamio. Se tulee todella tarpeeseen. Pidin myös Lumenen tuotteesta. Hiuslakka oli itselleni turha. Olin kuitenkin jollain tavalla varautunut omaan innottomuuteeni, eikä siksi haittaa.

Sen sijaan maaliskuun boxista sen verran, että siinä kuulemma kiinnitetään huomio yksityiskohtiin. TOSI mielenkiinnolla odotan! Mitä ihmettä se voisi olla? Tykkään yllätyksistä <3 Seuraavan kerran boxijuttuja siis maaliskuulla,
siihen saakka

MOIKKA! <3 Pauliina



2 kommenttia:

  1. Kiitos Pauliina että jakasit jälleen ajatuksiasi boksista! Nämä ovat meille elintärkeitä! :) On myös harmi kuulla, ettet ollut ihan tyytyväinen helmikuun Betteen - toivottavasti maaliskuun boksi osuu paremmin makuusi! Kivaa viikkoa sinulle!
    Terkuin, Fanny / Bette Box

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti maaliskuu osuu kohdilleen. Eikä itse boxissa nytkään vikaa ollut, itse en ole vaan niin hiustenlaittoon perehtynyt. Monelle varmasti mieluinen. Innolla odotan maaliskuuta ja boxi lähti ystävällekin lahjaksi

      Poista