keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Puutarhaunelmia


Onko ihanampaa, kuin vehreys, valon ja varjon leikki? Kuva adobe stock.

Silkkaa unelmaa. Sitä on ollut tämä aamu mieleni perukoilla.
Tammikuu. Joulu on ohi.
Mieleen alkaa hiipiä tulevat kuukaudet, niihin liittyvät visiot ja haaveet, unelmat..
Joskus joku on voinut sanoa, etteivät unelmat toteudu. Itse uskon täysin päinvastoin. Unelmat ovat jo totta. Se, ilmennämmekö ne näkyväksi, on kiinni meistä itsestämme. Miten ihanaa onkaan, ettei unelmien tarvitse rajoittua mihinkään, vaan saamme avata sydämen ja luoda ne ilmoille ja kauniisti näkyväksi ja elää ne todeksi.

Ja kyllä, unelma kesäisestä, vehreästä puutarhasta on jo versonut ja vallannut mieleni ja saanut suupieleni kääntymään hymyyn monta kertaa tänäkin aamuna. Ei mitään väliä, että ulkona on tammikuu. Hyvin suunniteltu ja unelmoitu on jo puoleksi tehty ja todeksi luotu. <3

Kasvihuoneen vihreä tuoksu ja lämpö...Kuva adobe stock.

Pienen, valkoisen, itsetehdyn kasvihuoneen piirustukset ja laskelmat ovat jo takataskussa, ja nenän täyttää mullan tuoksu. Se, mihin kasvihuone rakennetaan, on vielä auki. Seilaamme virrassa ja katsomme mihin se kuljettaa. Olemme pohtineet muuttoa. Se, muutammeko vai emme, on vielä auki. Se, luommeko kotimme toisaalle, vai nouseeko kaunis kasvihuone nykyiseen puutarhaamme, on seuraavan mutkan takana oleva tieto. Kellun virrassa ja suljen silmäni. Kyllä se kuljettaa, juuri sinne, minne pitääkin.

<3 Onnemme ja unelmiemme avaimet löytyvät oman puutarhamme oksalta. <3 Kuva adobe stock.

Ihaninta tässä kaikessa on pakottomuus, levollisuus ja onni, joka on jo olemassa, kävi miten tahansa. Jos jäämme tähän, kotimme on ihana, rakas, pala meitä ja unelmiamme. Pala sieluamme. Puutarha on ihana ja se on minulle valtavan rakas ja tärkeä. Olen sanonutkin, että tuossa pienessä osassa pihaamme aistii valtavan ihanat energiat. Siellä asuu taatusti keijukaisia <3 Vesiaihe solisemassa, perhoset lepattamassa, kukkien ja yrttien tuoksu.. Uuden kasvihuoneen rakennuspuuhat, kukkiva syreeni...osaan kuvitella sen jo olemassaolevana hetkenä.

Ota rohkeasti askeleita kohti omia unelmiasi. Ilman matkaa ei ole päämäärää <3 Kuva adobe stock.

 Vai kuljettavatko askeleet perheemme toisaalle, luonnon rauhaan, hiljaisuuteen, punaisen hirsitalon pihaan, jossa kesällä kukkivat ruusupensaat ja vanhat hirret kuiskivat mennyttä aikaa? Näen kasvihuoneen nousevan myös sinne. Mehiläisten surisevan, yrttikorin käsivarrellani. Teekupposen nautittuna vanhan talon portailla, lapset juoksentelemassa pihalla. Viileän lankkulattian paljaita varpaita vasten. Katon poikkihirsiin ripustetut yrttiniput. Onnellisen perheen ja nuokkuvat vanhat puut, riippukeinussa otetut päiväunet..

Realismista joku puhuisi tässä kohtaa. Tämä on minun realismini. Minun valintani. En vain halua olla vapaa. Minä olen vapaa ja elän ja hengitän sitä. Elän unelmia todeksi, haaveilen ja astun sisään noihin haaveisiin, kosketan kauniita mielikuvia ja tajuan, että tästä, mitä haaveilin, tätä elän todeksi. Saavutan sen olemalla onnellinen siitä jo nyt. <3 Pistä silmät kiinni ja anna unelmille siivet. Tartu kädestä ja juostaan yhdessä portista, joka on oikeasti auki <3

Vesi, tuo elämän voima. Sen solina aamuauringossa kylpevässä puutarhassa,. Kuva adobe stock.

Mielen luomat rajoitteet voi pudottaa portilla tuulen mukaan ja antaa hajota pölyksi, kadota. Sinä pystyt, sinä ansaitset ja sinä olet unelmasi, sinä olet niiden Luoja ja valitsija. Unelmat vain OVAT. Ne ovat osa meitä, sisäistä totuuttamme, kauneuttamme ja valoamme.

Minä rupean luomaan unelmaani kohta ihan konkreettisesti piirtämällä ja kirjoittamalla suunnitelmaa. Otan määrätietoisia askeleita niitä kohti. Oikeastaan elän sitä jo, sillä tämä on ihan yhtä ihana osa ilmentää ja luoda, kuin elää siinä hetkessä, kun kaikki on siirtynyt fyysisesti olevaksi. Nyt tuo kaikki on vain ajatusenergiana, joka on silta toteutukseen, polku perille, joka on välttämätön osa matkaa, tärkein osa. Oli unelmasi mikä tahansa, luo siitä tosi. Pala palalta.

Uskalla unelmoida!
Ihanaa matkaa <3

<3: Pauliina

Ole oman onnesi Luoja <3 Kuva adobe stock.

2 kommenttia:

  1. Unelmoin itsekin kasvihuoneesta ja kauniista puutarhasta. Mieheni on jo luvannut auttaa kasvihuoneen rakentamisessa, joten se unelma ainakin toteutuu. Haluan kasvattaa paljon kukkia sekä yrttejä. https://akiro.fi/

    VastaaPoista
  2. UNELMOINTI ❤️ Ehdottomasti! Siitä lähtien kun aloin säännöllisesti kirjaamaan / kuvittamaan paperille omia unelmiani ja tavoitteitani, ovat ne kiihtyvällä tahdilla alkaneet myös toteutua❤️

    VastaaPoista