tiistai 4. huhtikuuta 2017

Valon polulla

 Paljon on tapahtunut Willa harmajan seinien suojassa sillä välin, kun blogini on elänyt hiljaisuudessa. Tällä kertaa en niinkään tarkoita yliluonnollisia ilmiöitä kodissamme, vaikka sitäkin on jossain määrin ollut. On tapahtunut muutoksia henkisellä tasolla minussa itsessäni ja ne ovat suuria ja mullistavia asioita kaiken kaikkiaan. Minulla on ollut syystäkin hiljainen blogi. Olen käynyt elämässäni läpi syvää muutoksen ja murroksen kautta. Henkistä tietä on tuotu minulle todella monin eri tavoin, enkelit tuntuivat viestivän siitä kokoajan jollain tavalla ja koetin sitä vastustaa. Elin vakaumuksessa, jota en kokenut syvvällä sisimmässäni omakseni. Olen sittemmin tehnyt valinnan astua henkisyyden polulle ja olla vapaasti juuri sitä, mitä olen sisimmässäni ollut jo kauan. Vaikka vakaumuksesta irtaantuminen on ollut kipeä prosessi, olen hiljalleen alkanut löytää yhä vakaammin sen Pauliinan, joka minä oikeasti olen. Ja olen äärettömän onnellinen siitä, ettei minun tarvitse enää yrittää olla mitään muuta. Ei tästä prosessista sen enempää. Lähinnä johdantoa siihen, että blogissani tulen puhumaan jatkossa varmasti hyvin paljon henkisen polun asioista ja niiden ajatusteni pohjalta, jotka ovat osa aidointa minua. Jos henkiset asiat ovat lähellä sydäntäsi, uskon, että voit löytää blogistani jatkossakin luettavaa. :)


 Mitä henkisyys on minulle? Miten se näyttäytyy elämässäni? Sanoisin, että siitä on vuosien saatossa tullut ja on yhä enenevässä määrin tulossa minulle elämäntapa. Uskon jälleensyntymisoppiin ja tähän liittyviä asioita olen käsitellyt paljon mielessäni viime aikoina. Uskon siis edellisiin elämiin ja värähtelytasoihin ja sielun valintoihin jne. Nämä asiat eivät ole tulleet elämääni yhdessä yössä, vaan nyt on ollut aika tässä elämässä kohdata henkinen polku ja siihen liittyvät opit. Perehdyn näihin asioihin hieman muissakin kirjoituksissani mm siten, millä tavalla lapset voivat muistaa menneitä elämiään jne. Olen erittäin hämmentävällä ja liikuttavalla tavalla saanut todeta tämän asian myös erään oman lapseni kohdalla. Lapset opettavat meitä aitoudellaan ja pysäyttävät asioiden äärelle, joissa peloille, egolle ja järjelle ei ole sijaa. Vain puhdas informaatio valosta ja asioista joita ei voi selittää lapsen mielikuvituksella. Uskon myös vapaaseen tahtoon. Kaikelle on tarkka aikansa ja paikkansa. Jos sielu ei ole valmis kohtaamaan näitä oppeja tässä kohtaa, niin ei yksinkertaisesti vaan käy. Jokainen sielu on valinnut oman kulloisenkin elämän kasvun ja opinpolkunsa ja kaikki tapahtuu tarkalleen juuri niikuin pitääkin.Oppiläksyt voivat olla kipeitä ja vaikeita ja niihin voi kulua hyvin kauan aikaa. Omalla kohdallani olen käynyt tiukkaa oppia hyvin, hyvin kauan kuolemanpelosta ja kuolemasta. Palaan näihinkin asioihin myöhemmin. Käymme monenlaisia asioita tulevaisuudessa pala palalta läpi.


Tämä polku on kokoaikaista kasvua ja vastausten etsimistä, itsensä kuuntelemista ja uuden äärellä oppimista. Kuten varmasti voi huomata, blogini sisältö on kokemassa muutoksen kautta. Uskon vakaasti, että näin pitääkin olla. Nämä asiat pitääkin kirjoittaa. Joku lukee ehkä kiinnostuneena, joku hämmentyneenä. Kolmas pitää hulluna. :D Uskon, että kaikki ovat omalla polullaan juuri siinä kohdassa ja vastaanottavaisuuden tilassa, kuin pitääkin olla. Kaikessa on herkkä balanssi. Kohtaamisissa, informaatioissa, joita saamme eri kanavia myöten. Ihan kaikessa.

Enkelit ovat erittäin tärkeä osa henkistä polkuani, samoin luonto ja henkinen hyvinvointi, sen monissa eri muodoissaan. Olen oppimassa, enkä itsekään tiedä vastausta lähellekään kaikkeen. Kasvun polkua, oppiläksyjä ja todella, todella suuria ja uusia asioita. Tässä pintaraapaisua siitä, mitä kohti olemme menossa. Tämä on minun polkuni. Olette itseasiassa astuneet kanssani tämän blogin lukijoina aikamoisen harppauksen uuteen. Kiitos kun olette siinä. Jos tunnet, että on aika päästää irti ja jäädä tälle pysäkille, kiitän sinua seurasta. Kiitos että olit mukana. Jos sinua pelottaa uusi, mutta silti kiinnostaa, kuuntele sisäistä ääntäsi. Sinua ohjataan kyllä. Jos olet avoin ja valmis jatkamaan matkaa kanssani, olen siitä hyvin iloinen. Monet seikkailut ja uudet asiat odottavat meitä. <3

Valoa ja rakkautta päivääsi
Willa harmajasta Pauliina