torstai 14. kesäkuuta 2018

Bettebox kesäkuu 2018Suomi lepää kesäkuun lempeässä syleilyssä. Kaunista on ollut, vaikkei lämpöasteet kovin olekaan meitä hellineet, toisin kuin toukokuussa. Jussina pitäisi olla kuitenkin lämmintä ja se jos mikä auttaa löytämään kiinni kesäfiiliksiin. Lämpöasteita vartoessa tropiikin tunnelmiin pääsemme sukeltamaan betteboxin teeman mukana.

Taas kolahti niin odotettua postia, että oli kyllä ilo hakea boxi kotiin. Täytyy ihan pikkasen hehkuttaa, että on tää bettebox vaan semmonen juttu, että sitä odottaa kyllä joka kerta saapuvaksi ja parasta tässä (pienestä pettymysriskistä huolimatta) on se yllätyksellisyys. Kesäkuun boxi lunasti muutoin täysin lupaukset, mutta meikkien osuus jäi jostain syystä taas ihan todella hintsuksi. Onneksi boxin muutoin runsas ja monipuolinen sisältö toi niin hyvän mielen, että jaksan meikkejä vielä odottaa. Mutta käydäämpäs kimppuun ja katsotaan, mitä kesäkuun boxista paljastui.


Kocostar tropical silmänympärysnaamio ovh 4,90 € /pari

Paketti sisälsi kaksi silmien alle laitettavaa kosteuttavaa lappua. Materiaali oli miellyttävää ja tuote antoi viilentävän vaikutuksen välittömästi. Tuote oli tuoksuton ja biohajoavasta materiaalista tehty, mistä pisteet! 10-15 minuuttia pidin, kuten ohjeessa sanottiin ja tuntui, kuin turvotus olisi hävinnyt ja iho tuntui miellyttävältä ja kosteutetulta. Vasta boxissa oli kuitenkin silmänaamiolappuset samalla idealla, joten en ihan nyt ymmärtänyt, miksi hetimiten perään samaa ideaa..no testattu on ja ihan kelpo tuote, tosin kertakäyttöinen.


XZ omena hiushuuhde 150ml 4,20 €

Tämä täysikokoinen tuote oli minulle ihana yllätys ja ihan uusi tuttavuus. Tuoksu on raikkaan omenainen, ehkä aavistuksen kirpakkakin, koska tuote sisältää kotimaista (<3) omenaviinietikkaa. Tätä voit käyttää hoitoaineen sijasta, tai sen jälkeen tehohoidon tapaan. Tai kevyenä hiuspesuna, koska tuote on kevyesti vaahtoava. Tämä tuote on poishuuhdeltava! Kiva tuote vaikkapa kesämökille tai reissuun mukaan. Monipuolinen ja teki hiuksista raikkaat ja kiiltävät.


Lumene lähde 24h tehokosteusvoide Ovh. n.19,90€/50ml 

Jotenkin en yllättynyt tästä tuotteesta yhtään. Boxista paljastuu lähes joka kerta jotain lumenea. Näitä rasvapurtiloita alkaa vaan olla ihan yllinkyllin kaapissa, eikä meinaa poiskaan keretä käyttää sitä mukaa, kun niitä tulee. Mutta kasvojen kosteutus on aina paikallaan ja kyseessä on laatutuotteen näytekoko joten eiköhän tämä tule pois käytettyä. Tuoksu oli miellyttävä ja koostumus riittoisa. Ei tarvitse laittaa paljoa, ettei iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Kiva perustuote.


Lumene nordic nude natural perfection cc-meikkivoide Ovh.n. 21,90€/30ml

Kyseessä oli boxin ainokainen meikkituote ja koko oli näytekokoa, 5ml purnukka oli kyllä hitusen pettymys. Laittakaa nyt oikeesti jotain meikkejäkin, kun näistä maksetaan kosmetiikkaboxina. Puolen vuoden saldona on ollut siis yksi huulikiilto ja tämä hassun pieni purkki meikkivoidetta..Väittäisin että bettebox pystyisi parempaankin...Nooo, itse tuotetta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Mielenkiinnolla testaan kyllä, sillä minua houkuttelee ajatus kevyestä meikkivoiteesta. En ole mikään paksun meikkikerroksen ystävä, vaan mielestäni meikin on varsinkin kesällä hyvä olla kauniin heleä ja kevyt. Voide siis sisältää kapseloituja väripigmenttejä jotka levitettäessä sulautuvat täydellisesti eri sävyisille ihoille, näin lupaa tuoteseloste. Kiintoisaa.


Rexona orchid suihkusaippua Ovh.1,79€/250ml

Tuote oli iloinen yllätys, koska suihkugeeli on todellista kulutustavaraa ja sitä aina tarvitsee. Täysikokoisuudesta myös plussaa. Koostumus ei ollut mitenkään paksua, ehkä aavistuksen jopa lirua, mutta se tuoksu, ah! Olipa kyllä heti niin hyvän tuoksuinen suihkugeeli, että ilolla käytän tämän tuotteen loppuun asti! Kiva tropiikkiteemaa noudatteleva tuote, vaikkakin boxin edullisin.


Garnier after sun kangasnaamio Ovh.3,90€/naamio

Tämä tuote oli ihana yllätys, sillä tykkään kangasnaamioista ja todella mielenkiintoinen tässä on tämä after sun-idea. Paistaa porottais nyt arska oikein täydellä teholla, niin pääsisin kokeilemaan tuotetta oikeissa olosuhteissa. En siis ole vielä tuotetta testannut. Mutta kiinnostava nähdä, millainen tuote on ja onko sillä toivottu vaikutus.

 Näitä lumenen testereitä pääsin myös testailemaan. Toinen oli meikinpohjustaja, joka oli aavistuksen rasvaisen tuntuinen. Saatoin laittaa hieman liikaakin. Imeytyi kuitenkin lopulta. Ja tuo toinen lumenen juttu oli vähän niinkuin kevyen kevyt meikkivoide. Kauniin ihon loihtivat kyllä, oikein passelia kauraa pohjoismaiselle iholle. Minä tykkään tällaisista kevyemmistä meikkipohjista..ei mitään paksua pakkelikerrosta vaan hengittävä ja raikas pohja on mun mieleen..

Toinen testeri on Loreal Paris heleyttävä sokerikuorinta kasvoille ja huulille. Mulla jsut loppuikin mun kasvokuorinta ja huulikuorintaa en ole kerennyt edes hankkimaan, niin tästäpä nyt lähtee sit testiin, että hankinko tämän merkin tuotteen, mikä näkyy olevan ainakin monipuolinen, jos ei muuta. Ensi kerralla lähtee suihkuun messiin.


Dove original 0% alumiiniton roll-on deodorantti Ovh. 2,85€/50ml

Nyt pisteet tästä alumiinittomuudesta ja siitä, että mukana on myös kosteusvoidetta, joka hoitaa kainaloita. Testattukin on ja täytyy sanoa, että piti kyllä hienhajun poissa ja olo tuntui raikkaalta koko päivän. Toki olen aiemminkin käyttänyt alumiinitonta dödöä, joten mun kainalot on jo tottuneet tähän alumiinittomuuteen. Mutta toimi ainakin mulla. Tuoksu oli jotenkin vähän saippuainen, eikä niin kovin miellyttävä, mutta arkidödönä menee ihan mainiosti.


Biozell professional silver kuivashampoo Ovh. 7,90€/300ml

Kuivashampoon kuluttajana ilahduin tästä tuotteesta. Kiva vielä tuo silver efekti oli. Varmasti sopii vielä paremmin, kunhan käyn kampaajalla päivittämässä tukkalookin ajan tasalle. Tuoksu tässä oli miellyttävä ja tuntui kevyeltä. Lisäksi tuote lupaa raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa, sekä antaa muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa. Käyttöön tulee ehdottomasti.


Sellainen oli tämä kesäkuun boxi. Oman boxisi pääset tilaamaan tästä linkistä.
Boxi oli kyllä huomattava parannus edellisiin boxeihin ja tässä oli hyvää käyttötavaraa ihan arkimenoon. Kokonaisarvo jäi boxissa melko alhaiseksi, jonnekin alle 40 € hujakoille..Mutta kaikenkaikkiaan hyvä boxi. Hyvä mieli jäi ja innolla jään odottamaan heinäkuun boxia,

Ihanaa kesäkuuta sinulle <3

-Pauliina