maanantai 29. tammikuuta 2018

Ripaus vaaleanpunaista - Tervetuloa kevät!

Kuvituskuva


Tiedät varmasti sen tunteen, kun alkuvuoden kipakoiden pakkaskelien mukana lopulta tulee se päivä, kun huomaat herätessäsi koko ikkunan takana avautuvan talvisen maiseman kimmeltävän auringon valossa. Tai imuroidessasi huomaat, että valo lankeaa ikkunasta lattialle ja toivotat tuon hetken sydämestäsi tervetulleeksi. Se on kevään ensikosketus, lupaus siitä, että valo voittaa vielä.
Sen mukana tulee ainakin minulle joka vuosi se tunne, että haluaa eroon kaikesta tunkkaisesta, kuten synkistä ja tummista väreistä, sekä ylimääräisestä tavarasta. Verhot lähtevät vaihtoon ja kaapit kokevat tilaa tuovan muodonmuutoksen. Minä olen varma, etten ole ainoa nainen, jolle kevät on raikkaiden värien ja valon aikaa.
Aamu alkoi labrasta ja nälkäisinä koukkasimme pojan iloksi kahvilan kautta.


Kevään tunteen tuo minulle viikkosiivouksen jälkeen puhtaan pyykin tuoksu, kun ripustan sitä kuivumaan, kauppareissulta mukaan tarttuvat raikkaanväriset kynttilät ja tuoreet kukkaset, se ulkoilman tuoksu, siinä on jotain niin syvää kevään tuntua. Ja tietysti sisustaminen. Olo on kuin olisi herännyt pitkästä unesta ja mieli pulppuaa intoa ja suunitelmia tulevan vuodenkin suhteen. Sen innon ja raikkauden haluaa luonnollisesti välittyvän ympärilleen ja ensimmäisiä asioita, missä se näkyy, on sisustus.


Nämä kauniit klassikot saivat kodin meiltä.
  
 Minulla on pitkään ollut sisustustyylinä ns. primitiivinen, todella rouhean rustiikkinen ja hieman erilainenkin tyyli ja rakastan tuota tyyliä edelleen. Minulla on kuitenkin jonkin aikaa jo ollut tunne, että haluan vihdoin luoda nahkani tässä asiassa ja tehdä pientä päivitystä kotiimme. Primitiivinen tyyli säilyy varmasti ripauksina sisustuksessamme, ikäänkuin mausteena, mutta ähkyä en siitä halua.


Ajattoman kaunista.

 Haluan raikkautta, keveyttä ja aavistuksen romantiikkaa. Sohvatilanne on päivittymässä parasta aikaa ja uusi kaunotar kotiutuu nyt kevättalvella. Pakosti oltava järkevä värivalinnassa, näpäkkä tummanharmaa on turvallinen ja tyylikäskin valinta, eikä äidin tarvitse kokea pakokauhun tunneskaaloja kun isäntä oikaisee sohvalle tai pikkuiset kiipeilevät siinä leikkiensä lomassa. Sohva on koko perheen hankinta, ei siis vain äidin sisustuselementti. Sen verran näkyvä hankinta kuitenkin, että olohuoneen ilme päivittyy sen mukana heti uudeksi ja raikkaammaksi.


Luo ripaus kevättä hennonsävyisillä kukkasilla ja raikkailla yksityiskohdilla..

 Lasinen sohvapöytä on haavelistalla tulevaisuudessa. Onko kodikkaampaa kuin harmaa sohva jossa on kauniita koristetyynyjä ja pöytä somistettuna kynttilöin ja lasimaljakossa vaaleanpunaisia pioneja? Kyllä sinne sohvalle mielellään käpertyy vaikkapa kirjan kanssa, tai iltasatua lapsille lukemaan tai ehkäpä ystävän kanssa teekupposelle.


Teehetki ihan kaikessa rauhassa. <3
 
Sen verran aiemmin mainitsemistani koulutusasioista, että vyöhyketerapeutin opintoni etenevät kovaa vauhtia. Opinnot ovat täynnä uutta, mielenkiintoista tietoa ja opiskelijahoitoja teen kotona. Perinteisen refleksologisen vyöhyketerapian lisäksi hoidan myös lapsia. Nyt teen näiden lisäksi myös suloisen lempeää vauvahierontaa. Toukokuussa opinnot vievät minut myös guasha hieronnan saloihin ja se on ihan uusi juttu! Odotan innolla näitä tulevia asioita. Haluan sydämestäni auttaa ihmisiä ja työskennellä tulevaisuudessa hyvinvoinnin parissa aktiivisesti.Välillä koulujuttuja ja raportteja.

 Erityisesti odotan opintoihini sisältyviä hormonikursseja, jotka mahdollistavat kaiken muun ohella minut auttamaan ja hoitamaan odottavia ja pian synnyttäviä, tai juuri synnyttäneitä äitejä ja heidän pikkuisiaan. Onko ihanampaa? ei taatusti! Vaikka unelmani kätilön työstä näyttää jäävän toteutumatta, sainkin mahdollisuuden johonkin upeaan, jossa myös voin auttaa äitejä ja vauvoja monin tavoin. Ajatus on ihana myös siksi, että lempeä ja luonnonmukainen hoito on äidille ja vauvalle todella sanoinkuvaamattoman arvokasta.Monenlaista uutta ja mielenkiintoista siis on tulossa. Ihania arkisia asioita syvällisempien asioiden rinnalla maadoittamassa ja omalta osaltaan näin luomassa hyvinvointia.Ihanaa, raikkaan värikästä kevättalvea sinulleXOXO Pauliina

Kukkasten kanssa sopivat samansävyiset kynttilät.