lauantai 6. lokakuuta 2018

Katsaus syyskuun betteboxiin


Moikka!

Heti alkuun pahoittelen, että syyskuun bettebox postaus on venynyt. Minulla oli tietokoneen latauspiuha hukassa ja nyt sain piuhan kehiin taas, joten bloggaaminenkin onnistuu jälleen.

On siis se aika, että pääsemme tsekkaamaan, mitä syyskuun boxista löytyi. Itse odotin monien pettymysten jälkeen boxia sekavin miettein, koska en tiennyt jatkuuko alamäki, vai olisiko meidän tilaajien palautevyörystä otettu onkeen ja parannettu suuntaa. Mennään katsomaan.


Heti alkuun huomasin, että boxiin oli tehty tuotetietokortin osalta muutoksia. Se oli toiselta puolelta kuin visuaalinen kortti, mikä oli aiiivan ihana plussa. Se toi boxiin semmosen naisellisen jutun ja fiiliksen. Hyvä veto. Toinen puoli tästä infolappusesta oli kirjeen tyyppinen juttu. Se oli toisaalta kiva, toisaalta sekava. Aiempi kortti oli selkeämpi, tämä oli jotenkin haastava lukijalle, kun koetti saada selvää, mitä tuotteita tekstin seassa oli mainittu. Lisäksi hyvää kuvaa en lappusesta saanut, joten se jää nyt kuvana tästä pois. Yleissilmäys boxiin sai minut huokaisemaan helpotuksesta. Parempaan suuntaan ollaan selkeästi menossa ja pitkään toivomaani värikosmetiikkaakin boxista löytyi. Pitkäaikais tilaajat saivat meikkejä todella hulppeasti. No, kärsivälisyyttä ja olen kyllä tyytyväinen tähän omaanikin.Rexona Maximum Protection - deodorantti 9,50€ / 50ml

Kolmas dödö jo lyhyen ajan sisään..Tämä on kuulemma joskus ollut tilaajien suosikki ja siksi uusinta. Mielstäni tämä oli kuitenkin boxin heikoin lenkki. Plussaa siitä, että tuote oli täysikokoinen ja tässä se erikoisuutena on, että kyseessä on aika arvokas dödö, joka on normi antiperspiranttia kaksi kertaa tehokkaampi. Tämän dödön voi siis laittaa jo illalla ja aamulla kun ruumiinlämpö nousee, deodorantti aktivoituu. Tehokashan tämä on, mutta alumiiniton ei tämä tuote ole, joten se mietityttää.Kuvituskuva Adobe stock

Eleven australia Miracle hair treatment hoitovoide hiuksille (näytekoko) 21,90€ / 125ml

Kyseessä oli bestseller tuote, eli tämä oli tällä kertaa lyhyemmän aikaa tilanneiden tuote, pitkäaikaistilaajat saivat mm meikkejä tämän tilalla. Todella monenlaisia boxeja lähti syyskuussa asiakkaille, sisällöt vaihtelivat kovastikin. Tätä tuotetta en itse ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tuotteelta luvataan korkealaatuisia raaka-aineita ja helppokäyttöisyyttä ja sen luvataan 11 hoitovaikutuksensa ansiosta tekevän hiuksille jopa ihmeitä. Kiiltoa, pehmeyttä, sileyttä, lämpömuotoilusuojaa, ehkäisee kloorin aiheuttamia vahinkoja...Lista on pitkä. Pitää testata tuotetta, jahka tässä kerkeän. Mielenkiintoinen. Ymmärsin, että tuote olisi hiuksiin jätettävä.


Ziaja Acai Berry misellipuhdistusgeeli- kuorinta 7,90/200ml

Ensinnäkin aivan huippu, että tää tuote oli täysikokoinen ja vitsit mikä tuoksu! Todella raikas ja pirskahteleva. Tuotetta tarvitsee kasvoille todella pienen määrän, joten on riittoisaa. Kuorii ihanasti kasvojen ja kaulan ihon. Poistaa hyvin meikin ja iho tuntuu kosteutetulta. Sisältää acai- marjauutetta ja c-vitamiinia,sinkkiä ja luonnollisia, kuorivia partikkeleita. Tykkään!


Ziaja Acai berry päivävoide näyte

Oli tosi jees saada boxissa myös kylkeen tää ziajan päivävoide näyte, niin pääsee tätäkin testailemaan yhdessä kuorinnan kanssa. En ole vielä tuotetta testannut, mutta ens kerralla kokeilen kyllä!


Manna Kadar Long wear mineral powders 21USD / 3,4g

Boxin ylivoimaisesti ihastuttavin tuote oli tämä suloisesti syksyn sävyissä hehkuva pieni paletti. Idea on, että tätä tuotetta voit käyttää niin poskipunana, korostukseen, varjostukseen, kuin luomivärinäkin. Monipuolinen tuote siis. Pigmenttiä olisi voinut olla jopa enemmänkin. Itse olen käyttänyt poskipunana ja luomille tuomaan syksyn sävyä. Oli kyllä helppo ja ihana, kaunis tuote. Tällaisia lisää! <3


Vichy Liftactive Collagen Specialist kasvovoide (näytekoko) 52€/50ml

Tämä tuote oli suunnattu boxin yli 30 vuotiaille tilaajille. Tuote ei ole täysikokoinen, mikä ei haittaa yhtään, koska kasvorasvoja en täysikokoisina ehtisi mitenkään edes käyttää sitä mukaa, kun niitä boxissa tulee, joten tällainen pienempi koko on just soppeli. Tuotetta pääsin siis testaamaan ennen kuin se päätyi edes kauppojen hyllylle. Aika kiva! Tuoksu oli miellyttävä, mutta aavistuksen lääkemäinenkin. Tuntui iholla todella ihanan mattaiselta ja hoitavalta. Tuotteen luvataankin kompensoivan kollageenin puutetta. Kimmoisuutta lisäävä vaikutus on välitön, aivan niin kuin esittelytekstissä luvataankin.


Sellaisia ihania juttuja toi syyskuu ja ovella kolkutteleekin jo lokakuun boxi, jään innolla odottamaan, että onko tämä laadun kohoaminen pysyväistä laatua. Pidetään peukkuja! Tämä boxi oli ainakin tosi ihana ja rahan arvoinen!

Kaunista, kauniimpaa syksyä sinulle!

XOXO Pauliina

Kuvituskuva Adobe stock