torstai 15. marraskuuta 2018

Marraskuun bettebox - valmistaudutaan juhlakauteen


Marraskuu avasi ovensa ja tuttuun tapaan uusi kuukausi toi mukanaan myös uuden ihanan boxin, joka oli taas pullollaan kivoja ylläreitä.

Kaikki piristys on paikallaan tähän pimeyteen. Lunta kaipailisin jo kovasti, mutta kun ulkona ei ole vielä valkeaa, keskitytään muuhun ihanaan ja avataan tämän kuun boxi N-Y-T nyt!

sisältöä marraskuun boxista
 Yllä olevasta kuvasta näkyy, miltä boxi näytti, kun sain kannen auki. Looks good! Heti huomaan tästä nyt tämän juhlakausi idean, onhan pikkujoulukausi jo ihan pian ovella.

Alla on kuva infolappusesta, ja nimenomaan siitä infopuolesta. Kuvapuolen unohdin jostain ihme syystä tällä kertaa kuvata. Kaunis kullanhohtoinen bling teema näkyi siinä kuvassa. Näkyy sitä hieman yllä olevassa kuvassa. No, ensi kuussa sitten infolappusen visuaalisemmastakin puolesta kuvaa..


Sitten itse tuotteisiin. Boxista löytyi...

Ziaja Acai kasvo- ja kaulavoide 50 ml Ovh.10€

Tätä sarjaa tuli aiemmassa boxissa kasvokuorinta, josta tykkään kovasti. Tämä tuote oli kiva sarjan täydentäjä idealla. Tuoksu sama huumaavaan freesi mikä kuorinnassakin on. Tuntuu iholla todella pehmeältä ja kosteuttavalta. Plussaa myös täysikokoisuudesta.Kiva munlaiselle käyttäjälle, että tämä tuote sopii sekä päivä, että yövoiteeksi.
Nyt olisi ihan paikallaan boxia suunnittelevien pitää taukoa kasvovoiteissa, koska viime boxissakin tuli kasvovoide, ettei jää pyörimään, vaan ehtisi käyttää.


POLICE the legendary Scent Edp 1ml Näyte

Kivan aistikas tuoksu, joka sopii ehdottomasti iltatuoksuksi pikkujoulurientoihin. Tuoksu on aika tummahko, itse pidän tosi paljon. Keveät kukkaistuoksut on enemmän päiväkäyttöön ja ehkä enemmän myös kesän juttuja. Mielestäni tuoksu on myös asuste ja tämä on täynnä tummaa ja blingiä. Ei huono. Harmillisen pieni koko vaan. Pääsee kuitenkin käsilaukkuun, kun ekat karkelot viikonloppuna kutsuvat.


Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment (<--- sanahirviö.....) 15 ml ovh 6.80€

Tuote on täsmäisku ihon epäpuhtauksille. Lupaa vähentää näppyjä ja niiden punoitusta jo neljässä tunnissa. Tuote on öljytön ja kuivuu nopeasti. Kokeilin. Jätti ihme kalvon iholle, kun laittoi vähänkään reilummin, eli ilmeisesti tosi hillittyjä määriä. Kihelmöi iholla ja tuntui menevän jotenkin syvälle. Voiko olla iholle hyväksi..Uskallan väittää että ei...Hätätilanteessa monsterifinnin ilmestyessä huonoimpaan mahdolliseen ajankohtaan saatan turvautua tähän. Katsotaan. Lääkefiilis tuli tästä purtilosta.


Naturel kasvonaamio , sekä silmänaamio ovh. 4,95€ ja 3,50€

Ilahduin, kun löysin nämä naamiot boxista. Jotkut ovat vaihtoehtoisesti saaneet silmänaamion tilalla huulinaamion, mikä ois ollut tosi kiva testata, koska kokemusta moisesta tuotteesta ei ennestään minulla ole. No, nämäkin kelpaavat.
 Näistä tulee semmonen hyvä fiilis. Nää on semmosia lapsivapaan viikonlopun rentoutumis juttuja ja minä kyllä tykkään! En siis ole päässyt näitä vielä testaamaan, mutta huomen illalla taidan keskittyä nassun hemmotteluun oikein urakalla.

kasvonaamion pitäisi rauhoittaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa, kun taas silmänaamion pitäisi kirkastaa tummia silmänalusia, sekä rauhoittaa ja kosteuttaa. Sitähän ei tiedä, mikä prinsessa musta kuoriutuu näiden avulla, hehhee..


Clarins lip perfector 5ml näyte Ovh. 22,90/15ml

Tämä tuote oli boxin mieluisin. Edellinen boxissa tullut huulivoide onkin lopussa ja tämä juhlava versio oli siis enemmän kuin tervetullut. Tuote tuoksuu aivan ihanan vaniljaiselta ja tuntuu huulilla todella hoitavalta. Sävynä on 01 Rose shimmer. Sävy on todella mieto, jättää huulille kevyen kosteutetun tunteen ja hohteen. Tuotteessa on ihana pää, pehmeä nukkainen <3 Todella ylellisen tuntuinen tuote, josta on tullut sopiva suosikkihuulikiiltoni ihan arkikäyttöön. Juhlaan tätä voi sipaista huulipunan täydentäjäksi.Eylure irtoripset Ovh. n. 8,90€

Tämä tuote herätti minussa varmaan yhtäpaljon ihastusta kuin miettelisäisyyttäkin. Moisia en ole ennen käyttänyt ja jännityksellä odotan, mitä siitä sitten oikein tulee...Kokeillahan näitä pitää, josko saisin kerrankin kunnon räpsyttimet johonkin iltarientoon :D Youtube tutoriaalit, täältä tullaan..xDSellaisia ihanuuksia boxissa oli. Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, nythän mennään jo marraskuun puolivälissä. Ensi boxin aikaan ollaan varmaan jo kovasti joulufiiliksissä. Katsotaampa sitten, miten juhlakuukausi näkyy tulevassa boxissa <3

Pus ja mus <3 Pauliina