lauantai 16. syyskuuta 2017

Suitsukkeet ja energeettinen siivous

                                                        
                                                        Suitsukkeiden historiasta

Väkevä syksy on jälleen läsnä täällä pohjolan perukoilla. Täällä meillä sen huomaa aina siitä viimeistään, että kynttilöiden sytyttelystä tulee jokapäiväinen,voisiko sanoa rituaali ja nykyvuosina kynttilöiden rinnalla kodissamme palaa usein myös suitsuke. Itse käytän suitsukkeita kodin energioiden puhdistukseen, meditaatioon tai ihan vain tunnelmaa tuomaan. Itse tuoksujen ja mystiikan ystävänä olen todennut että suitsukkeet ovat todellakin se mun juttu. Lisäksi ne ovat tehokas apuväline todella moneen asiaan. 
Tuoksuthan vaikuttavat meihin niin fyysisesti, henkisesti, kuin myös psyykkisesti. Tämän on ihminen huomannut jo tuhansia vuosia sitten. Itseasiassa suitsuke on lähes yhtä vanha keksintö, kuin tuli. Tulen keksimisen myötä alettiin polttaa aromaattisia kasveja tunnelman vuoksi, sekä myös parantavana aineena. Tämän lisäksi suitsukkeista tuli myös tärkeä rauhoittumisen lähde. Parantavan vaikutuksensa ansiosta suitsukkeen käyttö siirtyi myös shamaanikulttuuriin ja sieltä uskonnollisiin rituaaleihin.

                                                 Mikä on sinun ovesi henkisyyteen ?

Henkisyys on jännä juttu. Uskon, että kaikki meistä ovat menossa sitä kohti. Jokainen juuri siinä vaiheessa, kuin kuuluukin olla. Kaikki tiet vievät sielun valitsemaan pisteeseen. Se, kuljetko sinne polkua a), b) vai C), sen ei ole niin väliä. Päätepiste tai välietappi ovat kuitenkin siellä, vääjäämättä. Ne sielut, jotka ovat siinä kohdassa, että tietoisuus alkaa avautua, huomaavat jonkin oven avautuvan. Käytän vertauskuvaa henkisyyden loputon kartano. Se on täynnä ovia. Jokainen astuu sisään ikäänkuin omasta porstuastaan, omasta ovestaan. Joku kuulee oven narahtavan vierellään ja uteliaisuus herää. Ovi kiinnostaa, mutta siitä kurkistaminenkin pelottaa. Saati, että siitä astuisi sisään. Toisilla tuo ovi voi olla terveellinen ravinto. Henkisyys alkaa avautua näiden asioiden kautta. Ihan pikkuhiljaa. Tähän voi mennä vuosia ja taas vuosia. Toiselle sama juttu voi käydä, mutta eri ovella. Se voi olla hierojan tain muu vastaava auttamistyö. Toiselle se voi olla jokin taiteen muoto. Toiselle taas joku henkilö, joka tuo sinun tietoisuuteei näitä asioita. Mikä se oli minulle? Minulle se oli paranormaalit ilmiöt. Aloin aistia asioita, joiden olemassaoloa olin pitänyt satuna, huuhaana, täytenä hölynpölynä. Suurin syy tähän suhtautumiseen oli eittämättä ihmiskunnan vanhin tunne, pelko. Minulle siis aukesi energioiden maailma.                                                             Erilaiset energiat

Kaikki meidän ympärillämme koostuu energiasta. Tällä energialla on olemassa erilaisia muotoja ja värähtelytasoja. On korkeavärähteistä, hyvää energiaa ja matalavärähteistä, huonoa energiaa. Kun huonoa energiaa kertyy yhteen paikkaan, se muuttaa energiavärähtelyjä, mikä vaikuttaa meihin suoraan. Huonoa energiaa voi kertyä meidän energiakenttäämme ja auraamme, mistä voi seurata ihan fyysistä ja psyykkistä pahaa oloa, tai energiaa voi kertyä rakennuksiin, kotiimme, asuinympäristöömme. Ja sieltä se sitten puolestaan vaikuttaa meidän omiin energioihimme. Tämän takia olisi todella tärkeää huolehtia myös energeettisestä siivouksesta. Jos joku epäilee energiakenttien olemassaoloa, voin kertoa, että itse näen ne aina halutessani. Viimeisen hammaslääkärikäyntini odotustilassa viettämäni ajan kulutin niin, että katsoin ympäristössäni olevia energiakenttiä. Sen lisäksi, miten ne muotoutuvat kaikkien esineiden ja ihmisten ympärille, noita energia alueita on myös ilmassa eri kokoisina ja muotoisina alueina. Ne ikäänkuin lainehtivat ja liikkuvat, katoavat ja muodostuvat. En osaa sitä paremmin selittää. Joskus näen myös ihmisen auran värejä. Tämä on minulle aika uusi ja outokin asia, mutta erittäin mielenkiintoinen ja upea ilmiö.


                                                          Puhdistava savu

Kun tulin tietoiseksi erilaisten energioiden olemassaolosta ja huomasin olevani erittäin herkkä näille energioille, aloin huonompien energioiden kertyessä pohtia, miten niistä pääsisi eroon ja jos kotona havaitsin voimakasta huonoa tai levotonta energiaa, mm. kummittelua, olin todellakin avun tarpeessa ja aloin etsiä keinoja energioiden puhdistamiseksi. Suolalla on puhdistavia vaikutuksia ja siunattua suolavettä käytänkin aina tarpeen vaatiessa. Merisuola tai kristallisuola ovat käyttämäni suolat. Erittäin raskaita ja negatiivisia energioita havaitessani käytän mustaa suolaa. Nämä ovat oma lukunsa sinällään. Suitsukkeiden savulla on puhdistava vaikutus, koska tuli on voimakkaasti puhdistava elementti, joka yhdistyy ilmaan savun avulla. Suitsukkeen savu ja tuoksu vapautuessaan houkuttavat positiivista energiaa takaisin ilmapiiriin. Vaikutus on lähes välitön.

                                                       Tilojen puhdistaminen                             

Valkoinen salvia on hyvin tunnettu puhdistavasta vaikutuksestaan ja energeettisissä puhdistuksissa käytänkin sitä paljon. Aluksi siunaan suitsukkeet, avaan ikkunat, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ja käyn tilat läpi keskeltä ulospäin, alhaalta ylöspäin ja erityisesti käyn läpi oviaukot ja nurkat. Nurkissa taputtelen käsiä ja seiniä, jotta raskas, pakkautunut energia lähtisi liikkeelle. Siunaan huoneen myös Isä meidän- rukouksella. Savun levittämisessä voi käyttää apuna esim. linnun sulkaa. Tärkeää on käydä läpi ihan koko rakennus ullakkoa ja muita "sivutiloja" unohtamatta, jottei energia siirry sinne ja näin varmistetaan myös kokonaisvaltainen ja toivottu tulos. Olen huomannut kodissamme ihan valtavia energiamuutos eroja, kun olen aistinut ja verrannut energioita ja fiilistä ennen puhdistusta ja sen jälkeen. Nukumme paremmin, lapset eivät pelkää niin pimeää, ärtymys ja nuupahtanut ja raskas olo helpottavat. Päänsäryt vähenevät. Painostava energia on poissa. Pyrinkin tekemään puhistuksen säännöllisesti vähintään parin kuukauden välein ja lisäksi tarvittaessa.

Näistä voisi kirjoittaa paljonkin. Nyt kuitenkin alan pöllyttämään kotimme energioita varsin uuteen uskoon, kun polkaisemme käyntiin pienen pintaremontin makkarissamme. Jännä nähdä energiamuutokset ja ihana siunata uudistettu huone sitten käyttöön.

Korkeavärähteistä viikonloppua Willa harmajasta toivottelee 
Pauliina <3