perjantai 18. toukokuuta 2018

Toukokuun Bettebox 2018


Ihanaa, helteistä toukokuuta täältä pohjoispohjanmaan perukoilta! Siis minä olen nauttinut tuhatta ja sataa nyt kun lämpimät tuulet ovat hellineet hipiää ja aurinko on porottanut koko talvikylmien ja kinosten edestä heti näin kesän kynnyksellä. Ja miettikää, kesä on vasta edessä! Onko hiukkasen makee juttu? Ei ole parempaa kuin astua aamulla ulko-ovesta ja istua portailla kun pihapiiri heräilee aamuauringossa kylpien ja koivujen lehdet havisevat tuulessa. Tai ulos lähtiessä saa varpaat työntää sandaaleihin ja napata aurinkolasit mukaan. Tai upottaa ystävän kanssa varpaat kuumaan hiekkaan ja syödä mehujäätelöä aaltojen lyödessä rantaan ja nauraa tyhmille jutuille. Juhuu, kesä on niin täällä!


Ja mikä sen parempaa, kuin kesä höystettynä kauneusjutuilla. Tänään availemme toukokuun betteboxia, jonka teemana oli osuvaakin osuvammin "Ihana valo."  Alla olevasta kuvasta näet saman, kuin minäkin, kun avasin boxin. Mielenkiintoisen näköinen valikoima tuotteita. Lähetääs lonimaan.


Tästä voit lukea tarkemmat tuoteselostukset boxin tuotteista.

LUMENE VALO KIRKASTAVA JA KUORIVA NAAMIO

Lumenen tuotteet ovat kyllä yleensä aina takuuvarmaa kauraa minulle. Kyseessä oli näytekoko, joka on helppo matkaseuralainen kesäreissuillekin. Kaunis purkki pääsi jo heti samana iltana suihkuun mukaan. Tuoksu oli ihanan kesäinen, aavistuksen sitruunainen ja puhdas. Lupaa tehdä sameasta ihosta nuorekkaan, tasaisen ja säteilevän. Minä tykkäsin tästä, mutta ei minusta nyt tuhkimoa kuoriutunut tämän ihmeaineen avulla. Kivasti freesasi nassua ja peukut siitä tälle tuotteelle.
  MUUMI HIUSLENKIT

Minä, kahden tyttölapsen äiti ilahduin tästä tuotteesta. Kyseessä ei siis ole mitkään tavalliset hiuslenkit, vaan nämä on käsitelty 100% luonnollisilla öljyillä (kurjenpolvi, sitruunaruoho, piparminttu ja laventeli) joiden tarkoitus on pitää ötökät poissa sen lisäksi että kutrit pysyvät kuosissa. Suomen itikkakesässä tämä on varmasti kokeilun arvoinen tuote. Pidin tästä, testiin pääsevät perheen pikkuprinsessoille.
SCHWARZKOPF LIVE COLOR VÄRISUIHKE

Tällainen täysikokoinen suoravärisuihke paljastui boxista ja luojan kiitos sävyssä pinkki. Jotkut saivat sinisen, jotkut harmaan. Minulla ei heti oo kokkareita, missä tätä suihketta vois käyttää, niin täytyy vähän koittaa heittäytyä kesäfiiliksiin joku päivä kun aurinko paahtaa ja kynsissäkin on pinkkiä :D Teinineiti saakoon tästä osansa. Hänen mieleen tuntui olevan ja onneksi lähti yhdellä shampoopesulla veks.


ULTRASUN FACE AURINKOSUOJAVOIDE

Tämä tehokkaasti suojaava aurinkosuojavoide on suunniteltu erityisesti kasvojen iholle. Näytekokoinen tuote oli ollut kuulemma boxissa myös viime toukokuussa ja jotkut siitä asiasta eivät niin tykänneet. Itselleni tuote on uusi tuttavuus ja ajankohtainenkin, joten en valita. Käsilaukkuun sujahtaa pelastamaan hellepäivät.


KENZO WORLD EDP

Mieletön tuoksu iski tajuntaan kuin metsäinen vaahtomuovileka. Aivan superia rantatuoksukauraa. Hyvä etten kuule viidakkorumpuja taustalla :D Erikoinen oli tämän tuoksun mainosvideo youtubessa..Tuoksu on siis ihan tämmöinen näytekoko, plussaa ehdottomasti siitä, että pakkaus on kätevä suihkepullo. Aiemminkin ollut kuulemma boxissa. (miksi sit jälleen, en tiedä) Mutta, ehdoton ehdokas tuoksuhankintojen listalle rivistöön grazyt kesätuoksut :D Wouh!FOUR REASON BLACK EDITION SHIMMERING SPRAY

Tämä täysikokoinen tuote oli vaihtoehtoistuote. Joidenkin boxista löytyi jotain cc hiustuotetta tämän tilalla, mutta en valita. Kukapa nainen ei haluis testaa tällaista pienen pidon antavaa hiusten omaa higlighteria? Tämä ei hypi silmille, vaan kimaltaa hienovaraisesti auringossa. Aika must tuote vaikkapa kesän juhlakampausten viimeistelyyn tai ilta-auringon kultaamiin kesärientoihin. <3
Semmottii tuli boxista tällä kertaa. Jo pieni ryhtiliike boxilta näin pettymysten huhtikuun jälkeen. Kesäkuun boxi näytti lupaavan jopa huikeat 4 täysikokoista tuotetta. Mulla on myös synttäriostokset ja lahjat tuolla bloggaamista vaille. Ai että. Ihanaa ja aurinkoisen lämpöistä kesän alkua teille rakkaat lukijat <3


Pauliina