keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Maaliskuun bettebox hemmottelee talvi-ihoa Kaunista maaliskuuta täältä willa harmajan seinien suojasta <3 Nyt on ollut niin sutakkaa tässä viime viikkoina, että vaikka bloggaaminen on mielessä ollut, sitä toteuttamaan en ole oikein ehtinyt ja ne hetket kun olisi ehtinyt, on halunnut vain rauhoittua ja rentoutua perheen parissa.Viime viikonloppu hurahtikin kylpylän lämmössä poreista ja pehmeistä lakanoista ja valmiista aamupalasta nautiskellen kera rakkaiden.
 Meidän kevääseen kuuluu sikäli uutta, että minulle tarjottiin keikkatöitä, joita teen tässä vyöhyketerapeutin opintojen ohella. Olen tykännyt työstä ihan valtavasti ja pää tuulettuu ja lompakko kiittää. Mahtavaa, miten unelmat käyvät yksi kerrallaan toteen ja askel askeleelta ollaan luomassa juuri sitä meidän näköistä elämää.
 Tänään ajattelin kuitenkin blogata pitkästä aikaa ja ettei aivan jää kelkasta, niin vilkaistaampas, mitä maaliskuun betteboxi tarjoaa. Olen kyllä niin vannoutunut tilaaja jo nyt ja täytyy sanoa, että jokainen boxi on ollut hintansa väärti.LUMENE LÄHDE PUHDISTUSVESI 50ml ovh 4,90 euroa. -  Olenkin jo päässyt testaamaan tätä Lumenen kivaa kaksiosaista puhdistusvettä ja voin todeta että lupauksensa mukaisesti puhdisti minunkin herkästi ärtyvän ihoni hellävaraisesti. Meikit lähtivät hyvin ja poistan tällä jopa silmämeikin. 50ml koko on myös just soppeli napata matkalle mukaan. Tuote on tuoksuton ja hoitava.


NATUSAN BABY OIL HOITOÖLJY 200ml ovh 3,20 euroa - Tämä boxin tuote yllätti mutta toisaalta, miksipä ei. Tuote on varmasti lähes kaikille äideille tuttu ja varmaan perinteisin käyttötapa on sujauttaa tätä vauvan tai lapsen kylpyveteen. Itse suosin pikkuvauvoilla hieman hellävaraisempia tuotteita, mutta hierontaopinnoissani öljyä kuluu paljon, joten käyttöön tulee. Tuotetta voi käyttää myös hiusten latvahoitona tai vaikkapa silmämeikin poistoon. Monikäyttöinen tuote siis. NIVEA CELLULAR KASVOSEERUMI 30ml ovh. 19,90 euroa - Tämä purnukka pääsikin heti vakiokäyttötuotteeksi. Todella kaunis ulkonäkö houkuttaa testaamaan ja tätä nykyä tuotetta menee kasvoille aamulla ja illalla. Tuoksu on ihana niveamaisen raikas ja tuote tuntuu iholla kosteuttavalta ja hoitavalta. Tämä tuote yksistään on jo yli boxin hinnan arvoltaan. Eli kuten olen aiemminkin sanonut, rahoillensa saa kyllä vastinetta ja pääsee kokeilemaan monenmoisia ihania tuotteita.


 SALUS FLORADIX RAVINTOLISÄ -


Boxin mukana tulee usein jokin pieni testituote, jota pääsee kokeilemaan. Tällä kertaa se oli tämä runsaasti rautaa sisältävä ja nopeasti imeytyvä vatsaystävällinen mehuvalmiste jonka kurkusta alas hujautettuani sain jonkinlaisen puistattavan takauman raskauden aikaisista yökötysaamuista, kun rautavarastojani silloin koetin tällä nimenomaisella tuotteella täydentää. Toimi aavistuksen minulla muttei kunnolla. Tämä näytekoko oli kerralla huiviin- tyylinen, enkä taida tuotetta ostaa jatkossakaan. Sen verran on tullut kyseistä mehua litkittyä :D

 

 SB12 MILD - SUUVESI 250ml ovh.15,90 - Dodii, jopas oli hulppea bonustuote pakkauksessa tällä kertaa. Ihan taisi olla täysikokoinen vakuuttava suuvesi, joka houkutteli niinkin paljon, että minä joka en juuri fluoria käytä, otin tämän kokeiluun. Lupaa ehkäistä pahanhajuista hengitystä tutkitusti jopa 12 tunnin ajan. Kyllä tämä tekee suun raikkaan tuntuiseksi ja vakuuttavalta vaikuttava tuote kaikin puolin. Kyseessä on siis ihan apteekkituote joka soveltuu päivittäiseen käyttöön. Täytyy sanoa plussana, ettei polttanut suuta karrelle mutta vörkkii siitä huolimatta todella hyvin. ZIAJA OLIIVI KEVYT KASVOVOIDE OVH 9,90 EUROA/100ML - Nyt täytyy sanoa että tää tuote on jo loppu mulla. Koetin kasvoille, mutta voide oli sen verran paksua, etten sitä kasvoille käyttänytkään, vaan koko perhe käytti tämän ihanan tuotteen nopsaan loppuun vartalovoiteena, mitä virkaa se ajoikin äärettömän hyvin. Tätä voisin ostaa jatkossakin. Hellii ja hoitaa talvi-ihoa ja sopii kaikenikäisille. Vahva suositus.MANNA KADAR HD MASCARA RIPSIVÄRI 10ML ovh. 29 dollaria - Tuote ilahdutti ja lupasi äärimmäistä tuuheutusta ja pidennystä ja antaa ripsille hd efektin. No, tuote ei kyllä ainakaan meikäläisen ripsissä lunastanut lupauksiaan. Ihan semiperus ripsari, joka ei toki paakkuunnu ja pieni koko varmistaa sen, että se on kätevä reissuripsari. Poistettaessa tuote lähtee ihmeellisinä "hiutaleina" pois, mikä vaikeuttaa hieman poistoa. Tää nyt ei kyllä multa kovin isoja pojoja saa ja alkuinnostuskin laimeni nopeasti.Tulee toki varmasti käytettyä pois, perusripsarina toimii kuitenkin.


Mutta, kaikenkaikkiaan kuitenkin oikein mukiinmenevä boxi, jonka teemana olivat hehku ja hyvinvointi. Niin mukava päästä testailemaan näitä uutuuksia. Olen kuullut joitakin kommentteja siitä, että miten tulee käytettyä nuo kaikki tuotteet..Mä voin kertoa että osa tosiaan on näytekokoja jotka eivät ainakaan minulla jää nurkkiin pyörimään ja paljon ihania ja yllättäviä uusia tuttavuuksia on tullut jo tämän lyhyen ajan sisällä vastaan. Täysikokoisiakin tuotteita on useampi joka boxissa.
Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille naisille ja miehillekin toki löytyy oma erikseen tilattavissa oleva boxinsa. Pääset tilaamaan oman ihanuutesi tästä linkistä.

Ei muuta kuin liittymään mukaan meidän betteboxaajien iloiseen joukkoon. <3


Raikasta kevättalvea toivottelee willa harmajasta
Pauliina