sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Bette Box


Silloin, kun päätin alkaa kirjoittamaan bette boxien sisällöistä, päätin olla rehellinen. Toki tiedän ylläriboxin idean ja se on aina pieni "riski". Tähän asti olen boxeista tykännyt ja suitsutan silloin, kun siihen on aihetta. Silloin kun on aika antaa risuja, niin en pelkää ropistella. Ja mulla ois  just kourallinen kyseistä lajia tässä. En ole mikään turhan nipottaja yleensäkään, mutta nyt oli kyllä jo niin nolo boxi, että sen voi jo maksaneena asiakkaana ääneen sanoa. Miksi näin, valaistaampa sitä seuraavaksi.Boxin mukana tulee joka kuukausi tällainen sisällöstä kertova lappunen.

Boxin mukana tulee joka kuukausi tällainen sisällöstä tarkemmin kertova lappunen, mikä on hyvä asia, kun tuotteista iso osa ei ole ainakaan minulle entuudestaan tuttuja ja jos itse purtilosta ei käy käyttötapa ja tarkoitus sun muu sellainen selväksi, tämä lappunen on ystävä hädässä.  Lisäksi siitä käy selville kuukauden teema, minkä mukaan boxi on koottu. Pitkäaikaistilaajille on usein hieman erilainen paketti, kuin lyhemmän aikaa tilanneille, mikä on kiva siinä kohtaa, jos jaksaa tilailla kauemman aikaa. Lyhyemmän aikaa tilanneena ei niin häävi, mutta ymmärrän pointin. Toki keskeyttäjiä voisi olla vähemmän, jos lyhytaikaiset ei jäisi välillä hieman varjoon, kun pitkäaikaiset kahmivat runsaammin/parempia tuotteita boxistaan. Monipiippuinen juttu.

TALIKA ILMÄNYMPÄRYS NAAMIO - Ovh . n. 43,00/  6 paria

Ja ihan heti täytyy sanoa, että lappuja oli vain yksi pari ja tämä tuote oli ei pitkäaikaistilaajille kohdennettu tuote. Yhtä paria voi käyttää 3-4 kertaa. Lupaa häivyttää juonteita ja kosteuttaa ihoa, sekä laskea turvotusta. Kerran olen kerennyt testaamaan ja kun pidin sen 30 min. niin ehkä hieman auttoi saavuttamaan freesimmän ilmeen. Eivät tosiaan tuoksu miltään ja ovat miellyttävän geelimäiset. Tämä oli ihan mukiinmenevä tuote, vaikka lähes kertakäyttö kamaa. Hinnan vuoksi en kuitenkaan itselleni hankkisi.

HIMALAYA KOSTEUSVOIDE - Ovh. 2.90/50ml

Tämä tuote oli täysikokoinen ja vaikka boxi oli pettymys, ajattelin, että tämä tuote tulisi edes käytettyä kun kyse oli peruvoiteesta. No, iloitsin liian aikaisin. Tuote tuoksui kyllä ihanalle, MUTTA kun levitin tuotetta iholle, se oli täynnä jotain raapivia rakeita, jotka tuntuivat todella epämiellyttäviltä iholla. Eikä kyse ollut mistään kuorivista hiukkasista vaan luulen, että tuote oli yksinkertaisesti pilalla. Joko saanut kuljetuksessa kylmää tai jotain vastaavaa. Roskiin lensi. En tiedä, oliko muilla vastaavaa tämän tuotteen kohdalla, mutta mulla harmitti. Tässä kohtaa sanon myös ääneen ihmetyksen siitä, että rasvoja ja voiteita on tullut tosi paljon viime boxeissa, eikä tällä tahdilla ehdi edes käyttää..Nyt oikeesti mielikuvitusta hieman. Rasvat riittävät nyt hetkeksi.


OSCAR DE LA RENTA BELLA BLANCA TUOKSUNÄYTE
Vaikka olenkin tuoksufriikki ja tämä minituoksu tulee käytettyä käsilaukkuversiona varmasti pois, ihmettelen, että boxissa oli useampi tuote tämmöistä "ilmais-sälää." Tällaisia jaetaan messuosastoilla hymyilevien naisten mukaan ilmaisella testiin. Toki kyseessä olikin testaustuote, mutta mietin todella, miksi tämän boxin teema oli juhlahumua....siis mitä oli? Plussaa kuitenkin siitä, että tuoksu oli laatukauraa ja hyvä.
IBERO LUOMIVÄRIAPPLIKAATTORIT Ovh. 4.90/6 applikaattoria

Voi huokaus nyt oikeasti...Just olin kerännyt näitä pois nurkista pyörimästä ja kunnon siveltimillä taitaa suurin osa jengistä meikkailla ja nämä tällaiset jää joko käyttämättä tai niitä käytetään hätävarana jos ei parempia ole saatavilla. Ei tule kyllä käytettyä.Teini sai meillä nämä. Ei peukkuja eikä pojoja tästä.


LUMENE NORDIC CHIC CC COLOR PEITEKYNÄ - Ovh. n. 15.90/1.8 ml

Tämän tuotteen harteille lankesi nyt boxin pelastaminen ja onneksi se oman osansa hoiti hienosti. Tämä helppokäyttöinen tuote neutralisoi ihonvärin epätasaisuuksia vastavärien avulla. Mielenkiintoinen ja itselleni ihan uusi tuttavuus. Sain violetin sävyisen kynän, jonka tarkoitus on kirkastaa sameaa ihoa. Testattu on ja toimi ihanasti. Voisin mielenkiinnolla testata persikan sävyäkin, jonka tarkoitus on peittää tummia ja sinertäviä silmänaluksia sekä vihreää, jonka tarkoituksena olisi häivyttää punaisuutta. Lumene on takuuvarma, hyvä tuote. <3GOT2B TYVIKOHOTUSSUIHKE - Ovh. n. 5.95/150ml

Vaikka Bette Boxaajaksi liittyessäni laitoin tietoihini olevani pitkähiuksinen, sain jostain ihmeen ja kumman syystä tämän lyhythiuksisille kohdennetun tyvikohottajan. Se varmaan toimii juurikin lyhyisä kutreissa, mutta minun paksu ja pitkä tukka ei tälle paljoa kumarrellut ja lopputulos ei paljon imarrellut. Kyllä mä huokaisin ties monennenko kerran tämän huhtikuun boxin kanssa. No joo. Kaikki voivat erehtyä ja toki annan boxille vielä mahdollisuuden valloittaa minut uudelleen. Nyt on kitinät kitisty ja jään odottamaan mielenkiinnolla, mitä toukouun boxi tuo tullessaan. Muut boxit ovat lyhyen tilaajana oloni aikana olleet kyllä kivoja. Kärsivällisyys on varmaan nyt huhtikuun sana. Sillä mennään kohti toukokuuta.

Parempia Boxeja odotellessa
Pauliina