perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulukuun bettebox - JouluntaikaaKuvituskuva adobe stock.

Jouluinen tervehdys!

Willa harmajankin emännän postilaatikkoon kolahti jouluinen bettebox ja tätä oli odotettu innolla. Joulukuussa on jotain erityistä taikaa <3 Lähdetään kurkistelemaan boxiin, mitäs sieltä löytyykään näin joulun alla...

Tämä on aina niin ihana avata <3
 Ensisilmäys boxiin ei vielä herättänyt tunteita laitaan, eikä toiseen. Tämä vaati lähempää tarkastelua...
Tältä boxi näytti ensisilmäyksellä.
 Boxin avaaminen on aina yhtä jännittävää ja ihanaa! Rakastan niin yllätyksiä, kuin kosmetiikkaakin, niin ei ole parempaa, kuin kuukausittainen yllätyspaketti pullollaan kosmetiikkaa. Kuin ensimmäinen joulupaketti <3
Infoa boxin sisällöstä.
 Bettebox on siis kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaa sisältävä yllätysboxi, joka sisältää 4-6 kappaletta tuotteita, osa täysikokoisia, osa näytekokoisia. Jos sinäkin haluat ihanuuksia itsellesi kuukausittain, tilaa omasi tästä linkistä.

Infolappunen oli tällä kertaa jouluisessa kuosissa <3

 Ensimmäisenä boxista löytyi Batiste Pink Pineapple kuivashampoo 200ml ovh 7,90€

Olin oikeasti aika iloinen, kun tämä tuote löytyi boxista. Kuivashampoita tulee käytettyä, mutta batistea en ole vielä päässyt testaamaan. Paljon olen kehuja tästä kuullut ja ilolla kokeilen. Tuoksu ainakin oli hurmaava! Tämä siis tämän boxin toinen täysikokoisista tuotteista.


Anyday nut bar with berries 1,5€/44g

Toisinaan boxi sisältää tällaisia pieniä herkku ylläreitä. Minulle, jolla on gluteeniton ruokavalio, oli iloinen yllätys, että tuote ei sisältänyt vehnää. Ilolla maistelin ja oli ihan hyvää! Kelpo välipalapatukka nakata joskus kiireessä ääntä kohden :)


Femfresh daily intimate wash ovh/ 4,90€/250ml boxissa matkakoko 50ml

Tästä tuotteesta oli vähän meh fiilis. En käytä intiimipesunesteitä, koska ne eivät mielestäni ole tarpeellisia. Perushygienia riittää ja kehon oma herkkä tasapaino menee herkästi ainakin itselläni sekaisin tällaisista. Tuotteesta sanotaan kuitenkin, että sitä voi käyttää suihkusaippuan tavoin myös vartalolle, joten eiköhän tämä tule pois käytettyä.


Givenchy L´Interdit eau de parfum näyte

Tuoksu sisältää jasmiinia, tuberoosaa, sekä appelsiininkukkaa. Ihan mieletön tuoksu. jos tähän törmään jossain, ostan ehdottomasti. On olemassa tuoksuja, sitten on olemassa TUOKSUJA. Tämä kuuluu jälkimmäisiin. Aika voimakas tuoksu, joten iltatuoksuksi sopii paremmin, kuin päivärientoihin. Tunnelmalliseen jouluiltaan oiva valinta, vaikkei boksissa jouluteema kovin selkeä muutoin olekaan.


Manna Kadar Prime time 3-in-1 Ovh 24 USD / 3g

Kuulin, että tämä tuote on tullut boxissa ennenkin, muttei minun aikanani, joten ilahduin, koska olen primeria hiukan toivonutkin. Toki kerkesin pohjustajat tilata jo muualta myös, mutta tätä kautta pääsee hieman vertailemaan, mikä on hyvä. Tämä tuote on tosiaan sopiva niin huulten, kuin luomienkin pohjustamiseen. lisäksi tämän pitäisi toimia myös peiteaineena tai korostustuotteena, mutten itse ainakaan osaa tätä korostukseen ajatella, peiteaineeksi paremminkin. Kiva päästä kokeilemaan, anyway.


Mizon joyful Essence Mask Ovh. n. 2,50€/kpl

minä rakastun näihin kasvonaamioihin/maskeihin kerta kerralta enemmän. Minulle ne ovat pientä arjen luxusta. Ilahduin siis kovasti, kun sain tämän tuotteen. Ihana päästä kokeilemaan. Vielä, kun pakkaukset olisivat poltettavia ja luontoystävällisiä, niin olisi ihan superia. Ainakin minttua näyttää sisältävän tämä tuote. Virkistää, vahvistaa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Testiin! <3

 Cutrin MUOTO Iconic Multispray- monitoimisuihke Ovh.19,90/200ml Boxissa 100ml koko

Tämä bestseller tuote sattui minulle, osa on saanut vaihtoehtona hiuskiinteen. Itsellä on edellisetkin hiuskiinteet vähällä käytöllä, joten tämä olikin parempi vaihtoehto, kun kaipaankin enemmän sellaista ryhtiä tuovaa suihketta, koska harvoin tulee ihan kampauskmpauksia tehtyä.


Tältä näytti siis joulukuun paketti. Itse olin kaikenkaikkiaan ihan tyytyväinen. Ehkä jouluisempi olisi boxin sisältö voinut olla ja juhlavampi. Vähän ehkä pliisuksi siltä osin jäi, kun ottaa ajankohdan huomioon. Kevätkauden raikkaaksi boxiksi tämä olisi ollut enemmän sopiva. Mutta, näillä mennään.


Tammikuun boxiin luvassa uudistuksia ja ihka uusia brändejäkin! En malta odottaa... Ennen sitä on kuitenkin aika rauhoittua joulun viettoon. Aattoon on enää 10 päivää ja uusi vuosikin kurkistelee jo tuolla jossain. Tiedossa on siis helinää ja helskettä pienten tiukujen...

Lämpöistä ja taianomaista joulunaikaa juuri sinulle!

XOXO Pauliina

Kuvituskuva Adobe stock.