tiistai 5. syyskuuta 2017

Maan ikivanha voima - Kivet osana henkistä polkua

Energeettiset kivet ovat osana henkistä matkaani
 Olen ajatellut kertoa teille hieman siitä, millä tavalla henkisyys näkyy minun elämässäni. Se on astunut elämääni pikkuhiljaa ja tuonut mukanaan kiinnostusta erilaisiin henkisiin asioihin.Yksi asia, miten henkisyys konkreettisesti näkyy elämässäni, ovat energeettiset kivet. Enkelit toivat minulle jonkin aikaa viestiä kivien ja kristallien voimasta ja minä tyttö en korvaani lotkauttanut. Olin varmaan tuolloin hieman skeptinen. Nyt tänä päivänä kivet ja niiden voima ovat läsnä ja osa jokapäiväistä elämääni. Olen siitä hyvin iloinen.Sanonta "Kiinnostaa, kuin kasa pieniä kiviä", on saanut elämässäni aivan uuden merkityksen ja tuo lause saa minut nykyään hymyilemään. :)

Kivien voiman löysin eksyessäni Kuukorennon verkkopuotiin, joka on mitä ihastuttavin nettipuoti. Se on täynnä kaikkea taianomaista aina enkelikorteista juurikin näihin upeisiin energeettisiin kiviin. En voi muuta, kuin lämpimästi suositella kaikille vierailua tuolla ihastuttavassa nettikaupassa. Kauppaan pääset tästä.
Kivien voima on viisasta ja ikivanhaa. Intuitio kertoo mitä tarvitset.
 Ensimmäinen kivihankintani oli Musta turmaliini, joka näkyy yläpuolella olevassa kuvassa vasemmalla. Kivivalinta oli ensimmäiseni ja se kutsui minua luokseen ikivanhalla voimallaan. Kivillä ja mineraaleilla on runsaasti erilaisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat meihin monella eri tasolla. Kivet toimivat mm. fyysisen kehon, mielen ja hengen tasoilla. Itselläni on kiviä rannekoruina, kaulakoruina, kuin myös kotonani pöydällä.

Itse olen kokenut, että kivet valitsevat meidät. Omat kiveni ovat puhutelleet minua ja olen tuntenut niihin voimakasta yhteyttä, kivi on tuntunut "omalta". Ajattelenkin, että kivet ovat aina henkilökohtaisia ja kiviä on hyvä puhdistaa aika ajoin, koska ne usein keräävät itseensä erilaisia energioita. Mm. ruusukvartsi, kaunis, vaaleanpunasävyinen rakkauden kivi imee itseensä murheita ja suruja ja voi väsyessään murtua. Tämänkin vuoksi kiviä on hyvä puhdistaa. Puhdas kivi on kirkas ja kylmä.
Kivet ovat udein myös hyvin kauniita ja sopivat hyvin myös osaksi sisustusta
 Miten sitten puhdistaa kiviä? Itse puhdistan kivet valkoisen salvian, tai jonkin muun suitsukkeen savussa. Lisäksi useimpia kiviä voi puhdistaa vedellä. Luonnonvesi on tähän parasta. Näin kivien energiat  säilyvät mahdollisimman puhtaina. Ohjeistuksia kivikohtaiseen huoltoon löytyy paljon netistä. Samoin eri kivien vaikutuksista kertovia sivustoja on netti pullollaan. Aihetta käsittelevää kirjallisuuttakin taatusti kirjastoista löytyy. Ei muuta, kuin tutustumaan kivien voiman ihmeelliseen maailmaan.

Musta turmaliini on luottokiveni. Arvostettu ja erittäin voimakas jalokivi, joka suojelee voimakkaasti.


Se, tarvitsenko jotain kiveä, on jännä juttu. Itselläni olen kokenut tämän olevan jotenkin kausittaista. Välillä kivikoruni jäävät vain pois kaulastani "tauolle". Vaistonvaraisesti joko nappaan ne mukaani tai ne jäävät pois joltain päivältä. Saattaa mennä pitkiäkin kausia, että en tarvitse kiviä. Sitten taas joskus etsin ne käsiini vimmalla. Vaisto ohjaa meitä kyllä, kun vain kuuntelemme sitä. Joskus oma sisäinen voima ja valo on meissä niin vahva, ettemme välttämättä koe tarpeelliseksi kantaa kiviä. Joskus ne luovat meille vahvuutta ja suojaa, kun sitä koemme tarvitsevamme.

Uusin kiveni, akvamariini. Näkijöiden kivi.
 Milloin siis itse käytän kiviä ja miten olen ne kokenut? Vaikutukset ovat olleet minulla nähtävissä. Olen suojaavan mustan turmaliinin kokenut olleen eräs voimallisimmista suojaavista kivistäni. Se on tuonut minulle paljon turvallisuuden tunnetta ja koen olevani "vahva" ja negaatioiden ponnahtavan luotani pois, kun kannan tätä kiveä, silloin kun se on hyvin puhdistettu ja ladattu. Selvänäköä on Tiikerinsilmä kivi taas vahvistanut minussa kovasti. En koe kiven tuovan jotain ominaisuutta, vaan valitsemalla itsellemme oikean kiven, se vahvistaa meissä jo olevaa voimaa ja kykyä. Siksikin on kiviä valitessa tärkeää kuunnella intuitiotaan ja luottaa siihen. Kivien olen kokenut jo itsessään maadoittavan voimakkaasti. Näin pysymme hyvin läsnä kehossamme ja tietoisuudessamme ja olemme nykyhetkessä skarppina, emmekä ns. ajelehdi. Maadoittumisella on ollut valtava vaikutus kohdallani myös siihen,että olen päässyt kokonaan eroon paniikkikohtauksista. Kivet ovat siis upeita hyvinvoinninkin apuvälineitä. Kiviä käytetäänkin paljon erilaisissa hoidoissa, hieronnoissa ja terapioissa, sekä parantamisessa. Jotkin kivilajit, kuten dumortieriitti, ovat myös oivallinen meditaation apuväline.
Tiikerinsilmällä on monia vaikutuksia, sillä kerrotaan olevan kyky nähdä menneeseen ja tulevaan
 Kiviä hankittuani olen halunnut säilyttää ja hoitaa niitä hyvin, jotta ne säilyttäisivät ikiaikaisen voimansa ja tehonsa mahdollisimman pitkään. Kivet todellakin imevät itseensä energioita ja puhdistamien on tärkeää, mutta jotta saamme kivemme värähtelemään täydellä voimalla, säännöllinen lataaminen on myös äärettömän tärkeää. Itse lataan ns. arjessa kivet akaattilevyn päällä, kuten alapuolella olevassa kuvassa näkyy. Myös täysikuun voima on valtaisa kiviä ladatessa. Vie kivet täysikuun valoon yöksi ja kiviesi värähtely ja voima on ladattu huippuunsa aamuun mennessä. Maagista ja ihanaa!

Ehkäpä sinäkin hankit ensimmäisen kivesi, tai ehkä sinulla onkin jo oma voimakas auttajakivesi tai olet haaveillut hankkivasi näitä ihmeellisiä ja uniikkeja paloja luontoa osaksi polkuasi? Vaistosi on viisas ja sen voima ohjaa sinua kyllä.
Huomenna klo 10 jälkeen kuu on täysi. Viedään kivet ja kristallit kylpemään kuun taianomaiseen loistoon.

Voimakasta syyskuuta toivottelen täältä Willa harmajasta
Pauliina
Vuorikristalli ja dumortieriitti latautumassa akaattilevyn päällä.