perjantai 1. syyskuuta 2017

Vetovoiman laki - avaimesi runsauteen

 Rakas ystävä.

Ihmiselämä on täynnä monenlaisia ajanjaksoja erilaisine tapahtumineen ja tunteineen. On iloja ja suruja. Valoa ja varjoja. Usein ihmiset kamppailevat jonkin asian kanssa, olipa se sitten raha, ihmissuhteet, työ, terveys tai elämä ylipäätään. Ajatellaan, että "eihän minulla köyhällä ole varaa", tai että "Turha haaveilla, täytyy olla realisti", tai että "Tällaista tämä nyt on, pitää tyytyä."

Se, mitä aion seuraavaksi sanoa, voi tuntua mahdottomalta. Mahdotonta siitä tekee ainoastaan yksi asia. Sinä itse.
 Ei pidä, eikä tarvitse tyytyä. Sinä voit saada unelmasi toteutumaan ja elää haaveitasi lävitse, yksi toisensa jälkeen. Sinulla on runsaus ulottuvillasi, kun et itse ole esteenä tuolle runsaudelle.

Miten muka, kysyt?

Siten, koska vetovoiman laki tuo meille sen, millaista energiaa ja signaaleja lähetämme ympärillemme, universumiin, maailmankaikkeuteen.

Nytkö läppäät koneen kiinni?
Sekin on valinta. Sitten vain jatkuu se sama, mikä tähänkin asti. Jos niin päätät, sen täytyykin mennä niin. Jokainen sielu on juuri siinä vastaanottavaisuuden tilassa, kuin kuuluukin olla.
Jos sinusta taas tuntuu, että haluat kuulla lisää, olen tässä.
 Kuvitellaan, että energiamme, sanamme ja mielentilamme ovat kuin bumerangi. Se palaa luoksemme samankaltaisena, kuin se luotamme lähtee. Aina. Uudelleen ja uudelleen.
Universumi ottaa siitä kopin, se on kuin pyyntökirjeemme kaikkeudelle. Ja saamme paluupostissa takuuvarmasti juuri sen bumerangin, minkä matkaan laitoimme.

Juttu on siinä, että uskotko ja yritätkö oikeasti koko tahdollasi valita ja laittaa liikkeelle sen bumerangin, joka on koottu positiivisista ajatuksista ja puheista, luottamuksesta, että hyvät asiat tulevat tapahtumaan.

Jos mukana on epävarmuutta ja hyviä asioita, saat takaisin molempia. Jos matkaan lähtee negaatiota, se palaa luoksesi magneetin lailla. Jos puhut; "Ei se ole ikinä mahdollista!", universumi ottaa kopin ja toteuttaa tämänkin heijasteen, koska niinhän sinä juuri sanoit tai ajattelit. Ja niin se tapahtuu.
 ...Niin kauan, kunnes kyllästyt. Pysähdyt ja päätät lopulta kokeilla valita ihan jotain muuta.

Kun olet valmis tähän, varmista, että ajatuksesi ja puheesi ovat positiivisia. Usko lujasti unelmiisi ja luota, ole varma siitä, että toiveesi toteutuu! Uppoudu tuohon tunteeseen, sukella siihen sisälle ja ui siinä. Elä tunteessa, kuin toiveesi olisi jo toteutunut ja anna tuon mielettömän fiiliksen vallata sinut satasella, juuri niinkuin se valtaisi sinut toteutumishetkellä. Älä tunne itseäsi hölmöksi, vaan luota ja iloitse!

Ja kas! NYT sinä säteilet universumiin upeaa, positiivista runsauden ja onnellisuuden energiaa, joka palautuu luoksesi tismalleen sellaisena kuin sen lähetit. Voit huomata asioiden loksahtelevan kohdalleen pikkuhiljaa, ongelmat järjestyvät, solmut aukeavat ja saat ideoita jotka tuovat unelmat luoksesi. Niiden toteutuminen on mieletöntä. Sinun tehtäväsi on huolehtia että pysyt positiivisena ja luotat ja näet unelmat selkeästi jo valmiina, toteutuneena. Unelmointi ei siis ole turhaa. Tämä on todellista unelmoinnin superhyötykäyttöä..<3!
 Maailmankaikkeus on kuin peili. Se ei vääristä. Se on armoton, tai armollinen, sinä päätät, miten tuohon peiliin katsot.

Itse olin skeptinen.En uskonut. Ehen. Taoin päätä seinään vuosia ja taas vuosia. Masennuin. Söin lääkkeitä. Ahdistuin ja halusin kuolla. Talous oli kuralla ja minä hajalla. Kunnes elämä kertoi minulle ihmeellisillä tavoilla, mikä oli pielessä.

Ajattelin, eten menetä mitään, jos kokeilen.
Muistan itkeneeni, ettei minulla ole koskaan varaa matkustaa. Ei ollut. Nyt on! Olen nauttinut kuumalla hiekalla auringosta ja kuunnellut turkoosin meren aaltojen lyövän rantaan. Olen Nauttinut etelän pimeistä ja lämpimistä öistä.

Sanoin syöväni loppuelämäni masennuslääkkeitä. Selvä, sanoi maailmankaikkeus. Kunnes päätin toisin ja tänä päivänä olen täysin lääkkeetön ja onnellinen, itseni löytänyt ihminen.

Olen pyytänyt runsautta ja olen saanut sitä uskomattomilla tavoilla. Tässä oli vain pieni raapaisu minulle tapahtuneista tuoreista muutoksista ja parempaa on tulossa, kokoajan! Minun tehtäväni on ollut muuttaa ITSEÄNI. Ajatusmaailmaani ja tapaani katsoa elämää.
Olen opetellut manifestoimaan, luottamaan ja olemaan positiivinen.

Kokeileminen on ensimmäinen askel. Voitko hävitä tässä? Et! Voitko voittaa? Kyllä! Koko elämäsi voi muuttua. Sinun mukanasi.Sinun tahtiisi.

Sinun vuorosi heittää bumerangi.

<3 Pauliina