perjantai 17. elokuuta 2018

Elokuun bettebox 2018


Hei taas blogini parista ja oikein ihanaa elokuuta!

On taas aika availla suomalaista kauneusboxia, nimeltään Bettebox. Kyseessä on siis kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaa sisältävä yllätysboxi, joka sisältää yleensä 4-6 kappaletta tuotteita, jotka jollain tavalla liittyvät kauneuteen ja hyvinvointiin. Itse ole boxia tilaillut tammikuusta 2018 alkaen ja joka boxista löytyy postaus, joista voit käydä kurkkaamassa, millaista sisältöä boxi on tänä kuluvana vuonna tarjonnut. Oman boxisi voit käydä tilaamassa tästä linkistä.

Tältä boxi näytti heti kun olin sen avannut.
 Boxihan on nyt siis elokuun boxi ja teemana oli kivasti ajankohtaan sopien a working girl. Boxin avattuani ensimmäisenä käteen sattui Dove replenishing ritual vartalovoide 250ml ovh.3,39€

Tämä oli boxin toinen täysikokoinen tuote ja sinänsä ihan kiva. Doven tuotteet ovat minulle arkikäytöstä ihan tuttuja, mutta tätä kyseistä voidetta en ole aiemmin käyttänyt. Kritiikkiä annan tämän tuotteen kohdalla siitä, että boxin täysikokoiseksi tuotteeksi oli valikoitunut alle neljän euron tuote, sekä siitä, että viime boxissa saimme myös täysikokoisen vartalovoiteen, jonka olen hädin tuskin ehtinyt edes aloittamaan, joten tätä tahtia ei kyllä ehdi voiteita käyttää. Tulisipa kynsilakkaa tai meikkiä samalla tahdilla...Tuoksu tässä on herkullisen mangoinen ja tämä mangovoita ja marulaöljyä sisältävä tuote onkin saanut inspiraationsa afrikasta. Miellyttävä iholla ja todella jotenkin liukas levittää. Huomaa, että on öljyä ja mangovoita tässä tuotteessa.


Boxin toinen täysikokoinen tuote oli Ibero meikkisieni 4kpl ovh.2,90

Nyt hei oikeesti...Tämäkö oli se hehkutettu meikkitarvike...ööö...Näitä ei taida enää monikaan käyttää ja kun kyseessä on boxin toinen täysikokoinen tuote jolla on alle 3€ hintaa, tulee väkisinkin fiilis, että njääh... Itse käytän beautyblenderiä, niin eipä näille ollut minulla käyttöä, vaan annoin ne tyttärelleni askarteluun. Tämä oli bestseller tuote ja pitkäaikaisetkaan eivät siitä huolimatta tainneet kovin ilahtua...he nimittäin saivat saman tuotteen, mutta sieniä oli 8kpl paketti. Oi voi....


 Boxissa tulee aina mukana suomenkielinen info lappunen, jossa kerrotaan joka tuotteesta huolellisesti ja boxin teema käy ilmi myös. Tämä on kätevä tapa tutustua rauhassa boxin sisältöön, eikä minunkaan tarvitse ihmetellen tavata englantia, kun info on selvällä suomenkielellä. Plussaa tästä!
Joka boxissa tulee kätevä infolappunen tuotteista.
Love beauty and planet volume & bounty shampoo ja hoitoaine Ovh.9,90/400ml purkki

Nämä tuotteet olivat ehdottomasti boxin parhaat, vaikka näistäkin oli 100ml näytekoot kyseessä. Toisaalta meillä oli just boxin ilmestymisperjantaina reissuun lähtö ja nämä matkakoot olivat tosi soppelit siihen tarkoitukseen. Ihan parasta on, että nämä tuotteet on vegaanisertifioituja ja pakkaukset ovat 100% kierrätetystä materiaalista. Ei sisällä silikoneja, parabeeneja, eikä väriaineita. Mahtava juttu. Tuoksu on ihana! Tuotteet sisältävätkin kookosvettä ja mimosan kukkaa.


Testailua varten oli tämä minikokoinen Lanvin tuoksunäyte 2ml

Todella pieni koko tämäkin, mutta tuoksut ovat aina ihana asia minulle, joka rakastan tuoksuja. Tämä kukkaistuoksuperheeseen kuuluva tuoksu on lempeä ja makea. Sopii hyvin loppukesään.


Bestseller tuotteet Hohde puhdistusemulsio (ovh. n.44,90/40ml ) ja hohde tehovoide 8ml Ovh.n.44,90/50ml x 2

Parasta näissä hohde tuotteissa oli se, että niissä käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka standardit. Tuoksu oli molemmissa todella luomu :D Ihana oli näitä kokeilla. Tunnelmaa latisti 8ml koko, joka ei riitä kuin pariin kertaan, säästellen kolmeen. Ja oikeasti nyt, purkissa lukee isolla "ilmaisnäyte", joten en näille kyllä laske maksuarvoa boxin arvoa ynnäillessäni. Harmittaa tämmöinen "pihistely" vaikka luonnonkosmetiikka ajatuksena onkin erinomainen. Tämä lässäytti fiiliksiä ihan oikeasti...


Sellainen oli elokuun boxi ja täytyy sanoa, että boxissa oli se hyvää, että luonnonmukaisuuteen oli panostettu ja se oli kurjaa, että vaikka maksan boxista joka kuukausi 18,90€ tunnollisesti, nyt boxin arvo jäi alle 13 euroon. Odotan, että vuosi on täynnä ja siirryn pitkäaikaistilaajien joukkoon ja todella toivon, että nyt tapahtuu joulua kohden kohennusta, eikä boxiin pakattaisi niin paljon ilmaistyyppisiä tuotteita ainakaan yhteen boxiin. Ja täysikokoisilla tuotteilla olisi kiva huomata arvoa. Yleensä siitä aina mainitsenkin, kun näin on. No, syyskuun boxia odottelen ja katsotaan, mikä sitten on mieli.

Kaunista alkavaa syksyä!

Pauliina