maanantai 21. tammikuuta 2019

Tammikuun betteboxi

Kuva adobe stock

Kipakkaa maanantaita pohjoispohjanmaalta!
Pakkanen paukkuu nurkissa ja leivinuunissa rätisee tuli. Ulkona on ihan hirmu kaunista ja ihan hirmu kylmää. Aamupäivän kotitouhujen jälkeen ehtii hetkeksi istahtaa alas ja päivittää blogia.

Minkäs muun aikakaan se olisi, kuin tammikuun betteboxin...:) tämä vuoden ensimmäinen boxi on minulle siinä mielessä erilainen, että mun tilausjaksoa on kestänyt nyt vuoden verran ja sain nyt ensi kertaa pitkäaikaistilaajien boxin. Let see...


Boxi on aina kiva saada. En halua koskaan tietää sisältöä etukäteen ja koetan varoa spoilaantumasta somessa. Onnistuin välttelemään ja yllätysmomentti säilyi. Boxi oli hirmu painava, mikä yllätti iloisesti ja nopealla yleissilmäyksellä boxi näytti oivalliselta!


Kiva tuo tekstikortti joka tossa mukana aina tulee. Kivasti sopii teksti näin vuoden alkuun. Heti alkuun näytti olevan laatikossa ihan käyttistavaraa, mikä on aina tosi hyvä juttu. Mieluiten niin, kuin että jäisivät hyllylle pyörimään.


Alla olevasta kuvasta voi kurkata tarkemmat tuotetiedot. Jos olet kiinnostunut tilailemaan omaa boxia, se onnistuu tästä linkistä.


Boxi on saanut myös kivan uuden ilmeen ja sloganin, Bette, it´s the little things. <3 Heti alkuun voin sanoa, ennen kuin sisältöön tarkemmin mennään, että näin äkkiä vaikuttaa pitkäaikaistilaajan boxi hyvältä. Toivottavasti tämä jatkuu tulevinakin kuukausina.


J.Mäki professional Shampoo ja hoitoaine color 300ml 13,90€

Ilahduin näistä. Täysikokoisia, taatusti käyttöön tulevia tuotteita heti kaksin kappalein. Pääsivät heti kylpylälomalle mukaan ja testiin. Nämä olivat käteviä käyttää ja tuoksu oli molemmissa todella miellyttävä. Öljyjä sisältävät tuotteet lupaavat kosteuttaa ja tuuheuttaa väriä ylläpitäen. Shampoo vaahtosi pehmeästi ja hoitsikka teki hiuksista helposti selvitettävät. Oikein mainio tuotekaksikko. Brändikin oli minulle ihan uusi.


Love Beauty & Planet Murumuru- voi ja ruusu-kuorintavoide 125ml/12,90€

Heti kolmas täysikokoinen tuote tästä boxista. Tuote on minulle erityisen mieluinen, sillä se on vegaaninen ja tuotteessa käytetty bulgarian ruusu on eettisesti hankittu. Tuote oli ihanan tuoksuinen ja toimi hyvin. Tehokkaan oloinen, aika täpäkältäkin tuntuva kuorinta.


Himalaya herbals purifying neem- puhdistusgeeli (näytekoko) ovh.150ml/6€

Boxi sisälsi myös näytteen syyskuussa lanseeratusta uutuus putsarista. Tämä tuote on suunnattu helposti rasvoittuvalle iholle ja omani on pintakuiva. Saa nähdä, toimiiko olleskaan mun nassuun. Täytyy superkosteuttaa tän jälkeen ja käyttää vasta kesällä. Nyt taitais naama huutaa hoosiannaa, jos tätä käyttäisin. Tuoksu tässä oli aika voimakas ja ihanan kesäinen. Tykkään himalayan tuotteista, joten sinällään oli kiva löytää tätä merkkiä boxista <3


Cougar The 3 shades of nude- luomiväripaletti ovh. £ 13/ täysikokoinen tuote (6 sävyn paletti)

Meikit ovat aina mieluisia ylläreitä ja tämä oli kivoissa sävyissä, joita pääsin jo testailemaankin. Tällä saa ihanan hohtavan silmämeikin joko arkeen tai juhlaan. Kovasti tykkään tämmösistä neutraaleista sävyistä. Mieluinen ja käyttöön tuleva tuote tämäkin siis.


Ted Baker uutuustuoksu näytteitä 3kpl ja 25€ arvoinen etuseteli Glamlin palveluun

Tosi ihania olivat nuo tuoksut. Tuoksujen nimet olivat Polly, Mia ja Ella. Suosikiksi nousi makea Polly. Mia tuoksu oli myös ihana, ihan tuli Dubai mieleen :D Ella oli liian tumma jotenki, en tykännyt. Toki tuollaisilla näytteillä ei paljoa tee. Ainoastaan tosiaan saa viitteen tuoksusta, joka kai ton näytteen tarkoitus olikin. Etuseteli oikeuttaa ihon tai hiusten tilannekatsaukseen. Mulle aika tarpeeton, ei tuu tommosia käytettyä.Ziaja Goat´s Milk- entsyymikuorinta 8,90€/75ml

Vielä toinenkin kuorinta löytyi boxista. Entsyymikuorintaa olen halunnutkin testata, siksi en sen enempiä kritisoi kahta boxista löytynyttä kuorintaa. Itse tämä vuohenmaito tuotesarja on myös kiinnostava itsessään, joten ihan hauska kokeilla. Tässä boxissa mielestäni hyvin täyttyi se ajatus, että betteläisenä pääsee testailemaan uutuuksia ja eri juttuja.


Hyvä vuoden aloitus oli betteboxilla. Ilolla jään odottamaan jatkoa. Helmikuussa bettellä ovat fokuksessa hiukset ja tämä hieman mietityttää. En niin hirveästi harrasta hiusten laittoa. Jos jotain uskallan boxilta toivoa, niin lämpösuojaa tarvitsisin. Katsotaan, mitä sieltä tulee.

Ihanaa alkuvuotta ja kauniita pakkaspäiviä

<3 Pauliina
Kuva adobe stock