keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Bettebox - Nainen, sinä olet kaunis!

Tammikuun Bette Boxin tuotteet

 Kaunista tammikuuta sinulle, upea nainen!

Meissä jokaisessa naisessa on jotain hyvin, hyvin kaunista ja naisellista. Se on syvällä meidän sisimmässämme, se on meidän naiseutemme syvimmässä, piilevässä voimassa. Se on ulospäinkin näkyvää, äänestämme kuuluvaa ja energiastamme kumpuavaa. Miksi niin harvoin osaamme ottaa luonnollisesti vastaan sen, kun joku sanoo meille "Oletpa sinä kaunis!" Miksi niin helposti vähättelemme tai vaivaannumme? Me olemme jokainen ainutlaatuisia, upeita ja kauniita. Olemme erilaisia, mutta naisellisia, ihastuttavia Naisia isolla N:llä!

Ja mikä ihaninta, meillä on siihen lupa. Lupa uppoutua välillä tuohon naisellisen ihanaan maailmaan, niin siihen vaaleanpunaiseen hattaraan, kuin siihen vihreään, vavisuttavaan voimaan, joka ilmenee meissä raikkaana, alkukantaisena ja luonnollisena. Meillä on lupa, ihan molempiin.


Ihana asia hyppäsi minun naisen elämääni ihan minulle uuden asian muodossa ja ajattelinkin jakaa tämän ilon teidän kanssanne. Tiedättehän, ne ihanat kerhot ja paketit, mitä lapset saavat joka kuukausi. Meille naisille on ihka oma sellainen!! <3 Bette Box, ihastuttava paketti, jossa on joka kuukausi vaihtuvia kauneuteen, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä, naisellisia yllätyksiä. . Sain oman ensimmäisen pakettini nyt tammikuussa ja ajattelin tehdä tästä aina joka kuukausi pikku postauksen, kun uusi boxi saapuu. Omasi voit tilata täältä.


Testasin boxin tuotteita ja kerron niistä hiukan. Tammikuun boxissa oli 6 tuotetta. Yleensä boxissa on niin täysikokoisia, kuin näytekokoisiakin tuotteita. Boxin hinta on 18,90/kk ja aina kyllä arvoltaan enemmän, kuin mitä siitä maksat. Samalla voit tutustua tuotteisiin, joita et tunne, mutta ne voivatkin osoittautua todella hyviksi ja saattavatpa ne päätyä hankintalistallesi jatkossakin. Kurkataan nyt hieman itse Boxiin...

1. LIERAC HYDRACENIST seerumi, apteekkituote. Ihana, kaunis näytepakkaus erittäin laadukkaan oloisesta apteekkituotteesta. Kosteuttaa syvältä ja tehokkaasti. Tuoksu ihana, luonnollinen, ei liian voimakas. Arvokas tuote, apteekissa 30ml maksaa 52 euroa.  Laatukamaa, väittäisin.

2. IBERO RIPSIKAMPA JA HARJA, taitettava tuote. Helppo siis ottaa vaikka matkalle mukaan. Harjasosaa voi käyttää kulmien muotoiluun loistavasti. Kampaosa soveltuu erityisen hyvin tekoripsille.

3. HAMMASTAHNA PEPSODENT long active. Kätevä matkakoko ja ilmeisesti jollain tavalla valkaiseva. Itse en käytä fluoria, joten tämä meni tyttärelleni. Uutuustuote.

4. TWININGS INFUSO TEE 3 pussia. Maut vadelma puolukka (?), Sitruuna inkivääri ja appelsiini mango kaneli. Juon itse paljon teetä ja nämä kofeiinittomat versiot lähtivät heti testiin. Pussiteetä olivat siis ja makua irtosi todella runsaasti. Ihan huumaava tuoksukin nousi kupista ja yksi tee näistä oli punaista! :) Kiva näyte, tarttuu varmasti kaupasta mukaan. Vaikutti hyvältä ja vielä kofeiiniton. Minä tykkään!

5. SIMPLE SENSITiVE silmämeikinpoisto laput. Ihan uskomattoman tehokkaat ja kätevät laput! Ja ei muuten tarvitse hangata. Painaa vaan hetken silmää ja pyyhkäisee meikin pois. Sopii herkälle iholle. Jatkoon heti.

6. LUMENE HUULIKIILTO nordic seduction. Mulle tämä iiiihana kiilto tuli, kuinkas muuten kuin sävyssä 11, (enkelinumeroni <3) sävy on nimeltään varjo. Täysikokoinen tuote ja tämän arvo on 17,90, joten jo pelkästään tämä tuote on melkein koko paketin arvoinen. Tuote tuntuu hyvin hoitavalta, sävy ei ole voimakas, kiilto on ihastuttava ja tuoksu täyteläisen vaniljainen. Aivan ihana tuote, tykkään kovasti ja sopii hyvin arkeenkin!


Sellainen oli minun ensimmäinen Bette Boxini. Kokonaisuutena paketti oli kiva. Olen nähnyt youtube videoilla boxien tuotteita paljonkin ja tämä ei yllä ihan sinne parhaaseen kärkeen, mutta sanotaanko että ei huono! :D Tiedän, että BetteBox yllättää minut vielä moooonta kertaa iloisesti. Ihan makee juttu, että meille naisillekin on tällainen ihanuus saatavana, arvatkaapa onko tätä kutkuttavaa aina odotella?! On! Miehillekin on saatavana oma Boxinsa, linkissä siitäkin tietoa. Käykää ihmeessä tutustumassa ja tilaamassa ihana Boxi itsellennekin tai lahjaksi. <3

Suloista tammikuuta ja muistetaan kaiken tämän suitsutuksen keskellä se tärkein kauneusvinkki,aidoin kauneus kumpuaa sisältäpäin, rakkaudesta, hyvästä sydämestä. Se on kaikkein tärkeintä.

Ulkona leijuu unenomaisen hiljaa pumpulinkeveitä hiutaleita. Luonnonkauneus on sykähdyttävää. Ihana muistutus hiipi ikkunan maiseman sylistä sydämeeni.

Lentosuukkoja! <3 Pauliina