keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Saavuta unelmasi


Minusta on usein tuntunut viime aikoina, että mä oon pudonnut johonkin ajatusten sudenkuoppaan, josta en vaan millään pääse ylös. Joku ihme vaihe, etten mä pääse tästä tilanteesta eteenpäin, en pysty, osaa, kykene. Semmonen tiiättekö jumi. Harha, jonka muodostaa ihan vaan oma pää. Se on niinku purkkaa joka on hiuksissa kiinni niin lujaa, ettei siihen auta kuin sakset. Tuttu tunne varmaan itseasiassa aika monelle, väitän.On aika hieman boostata itseäni ja muitakin, tönäistä oikeaan suuntaan. Suunnankorjaus tekee minullekin tosi hyvää, sillä sitä tämä on aika ajoin.
 Sulla on joku tavoite tai unelma. Mutta se tuntuu mahdottomalta koska "en mä kuitenkaan onnistu." Tai "en mä pysty siihen." Tiiättekö, musta tuntuu siltä just nyt. Ja mua alkaa oikeesti raivostuttaa, kun mietin, millaisessa harhaisessa jumissa mun ajatukset ja mieli on. Mulle riitti nyt.




 Kuka sanoo, että jos haluaa jotain, täytyy olla tietynlainen tai tehdä tiettyjä asioita? Me ollaan kuultu niin usein näitä väittämiä, että me uskotaan niihin niin täysillä, ettei me edes kunnolla kyetä näkemään tuon muurin lävitse. Esimerkiksi jos aiot matkustella, sun on oltava rikas. Tai jos haluat saada työn, sun on oltava parempi, oltava enemmän, tultava viisaammaksi tai rohkeammaksi. Meillä on oikeasti jo kaikki palaset. Kyse on oikeasta energiasta. Jälleen kerran.



Sinullekin on varmasti tuttua, kun sinulla on tilanne, että päätät jostain asiasta, joka jollain tavalla vaikuttaa toiseen ihmiseen ja annat oman tunteen tehdä tuon päätöksen. Huvittaako minua lähteä tänään lenkille kovasti lenkkiseuraa odottavan ihmisen kanssa? Lupaanko teinin lähteä yökylään ystävänsä luokse? Teenkö autohankinnan tästä vai tuosta liikkeestä? Palkkaanko töihin tuon henkilön vai sen toisen? Nämä isot ja pienet päätökset vaikuttavat jonkin muun ihmisen elämään hyvällä tai huonolla tavalla. Ystävä ei kyllä auttanut viimeksi kun pyysin..ei millään huvittaisi lähteä, kun huomiointi ei ole molemminpuolista..Vaakakuppi alkaa jo kallistua. Teini on kyllä täyttänyt tiskikoneen ja kävi halaamassakin illalla, mitä hän ei yleensä tee, mä kyllä yllätän ja annan luvan! Tässä autoliikkeessä ei näköjään saa hyvää palvelua, nyt kyllä menen sinne toiseen liikkeeseen. Tuo henkilö on kyllä niin positiivinen, oli sillä toisella vakuuttavampi cv, mutta tämän tyypin kanssa mätsää jotenkin paremmin. Onneksi olkoon, sait paikan!


 Intuitiivisia, energioiden hyvin, hyvin pitkälle sanelemia valintoja, joilla on joitain tunteita herättävä vaikutus tuon toisen osapuolen elämään. Pettymys, hämmennys, iloinen yllätys tai mieletön riemu ja onnistumisen tunne. Asetupa nyt itse tuon toisen henkilön asemaan. Mitä korjaisit, jotta tilanne menisi kannaltasi toivotulla tavalla, olitpa sitten lenkille halajava ystävä, tai autoliikkeen myyjä? Aivan! Kohtaamisenne välisen energian pitäisi muuttua. Mikä tilanteesi pelasti, että sait luvan yökyläilyyn tai työpaikka napsahti makeasti kohdalleen? No mikäs muu, kuin oikea energia. Niillä on ihan todella valtava merkitys kaikissa vuorovaikutustilanteissa.Silläkin on merkitystä, onko tuo energia aitoa ja siitä vastaa vaisto. Valheellisuudella on tässäkin lyhyet jäljet. Mä tiedän itsekin omassa tilanteessa, että jos en itse usko itseeni, niin eipä usko sitten kukaan muukaan.



Jotta voit kävellessä kääntyä vaikkapa oikealle, tarvitset jalat. Se ei kuitenkaan riitä. Ratkaisevassa asemassa tässä käännöksessä ovat aivot. Jalat tekevät työn, mutta ilma aivoja sitä ei tapahdu. Ilman aivoja ei mitään tapahdu. Vaikka kuinka lenkkeilen ja harjoitan fyysistä kuntoani, se ei auta. Mitä minun täytyy harjoittaa, että pääsen valitsemaani päämäärään, olipa kyse lenkkipolun suunnanvaihdoksesta tai jättiunelman saavuttamisesta? Aivojani! Mieltäni! Jos mieleni ja aivoni on ohjelmoitu moodille "et voi onnistua", tai "Se ei koskaan toteudu", niin mitä silloin kuuluu tehdä? Muuttaa tuota ohjelmointia. Ohjelmoida itsesi uudelleen. Vaihtaa vintissä järjestystä.



Miten se sitten tehdään? Mitä minä voin tehdä, että järjestys muuttuu? Siitä kerron lisää seuraavassa blogipostauksessa. Silloin otamme seuraavan askeleen kohti muutosta. Kuka tahansa pystyy tähän. Ainoa rajoitteemme on oma mielemme.
Muistutan tseäni, miten paljon asioita olen saavuttanut jo tällä ajattelulla ja toiminnalla, miten monta unelmaa on toteutunut. Rakkautta, matkoja, rahaa, ratkaisuja, tavaroita, onnea..Välillä pitää käydä laturissa ja muistuttaa itseään ihan ääneen siitä, että energioiden huomioiminen on todella tärkeää, jotta emme putoa radaltamme sinne tyhjiöön tai ajatusten sudenkuoppaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä.


Ensi kertaan!
<3 Pauliina



6 kommenttia:

  1. Tää on niin totta! Oon itsekin herännyt jotenkin tähän (tiedostanut jo aikaa sitten, mutta nyt niin täysillä tän kimpussa). Ja annetaanko me tätä samaa myös muille? Muistan kun mun 7v tytär kertoi ilmoittautuneensa uimakilpailuihin ja ensimmäinen asia mikä mulle tuli mieleen, et hei pitäiskö ensin opetella uimaan? (Onneksi osasin pitää suuni siinä hetkessä kiinni!!!) Lapsella ei ollut tällaisia rajoitteita, hän tiesi osaavansa tarpeeksi ja onnistuvansa sillein sopivasti (ja olikin muuten kolmas :D )

    Kerran uimahallin saunassa kuuntelin myös kahden n. 6lk tytön juttelua heidän unelmistaan. Erona minun ajatuksiini oli se, että he näkivät vain unelmia, mahdollisuuksia ja minä ajattelin ensimmäiseksi mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, mitä esteitä tulisikaan ja mahtaako tuo nyt onnistua ollenkaan? Istuin siinä ja kuuntelin ja olin vaan ihan hiljaa ja opin paljon noilta kahdelta nuorelta tytöltä, jotka epäilemättä rakensivat unelmiaan ajatus ajatukselta todeksi.

    Vähän samaa juttua pohdiskelin muuten myös omassa blogissa tänään, ajankohtaista ilmeisesti ihan näin kollektiivisestikin <3

    Ihania unelmia ja unelmien elämän luomista <3

    VastaaPoista
  2. Moikka ja lämmin kiitos kommentistasi. <3 Tuo on niin totta, kun kirjoitit tuosta lasten epäilyksiä vailla olevasta suhtautumistavasta. Heillä on niin kohdillaan energiat, monissa asioissa saammekin ottaa lapsista mallia, heitä ei ole vielä muiden luomat ajatusmallit vallanneet vaan heillä on puhdas ja luontaisen intuitiivinen ja aidon rohkea suhtautuminen. Alkuperäisen mahtava kyky unelmoida ja uskoa unelmiinsa! Hei, linkkaappa tähän kommenteihin sun blogin osoite, käyn tosi mielelläni lukemassa sun blogia
    ! <3 mä en jostain syystä päässy sun nimimerkkiä klikkaamalla sun blogiin, niin laita tosiaan vaikka tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://voimaahoitsulle.blogspot.com
      Täältä löytyypi mun blogi <3 tosin hoitajan hommat on vaihtuneet ohjaajan työhön ja kiinnostuksen aiheet fitnesistä henkiseen&fyysiseen hyvinvointiin ja aika vahvalla otteella tähän hengellisyyteenkin <3

      Poista
    2. Lämmin kiitos linkistä! Nyt kun kiireet ovat hellittäneet hieman, ehdin hyvin käydä lueskelemassa blogiasi. Ihanaa kevättä sinulle! <3

      Poista
  3. Haluaisin vain sanoa, että sinä pystyt mihin vain. Etsi seuraa, joka tukee sua unelmissasi. Luin jostakin aforismin, että ne jotka eivät usko unelmiisi, ovat haudanneet omansa. Halaus! <3

    t. Blogissasi välillä vieraileva anonyymi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanastisanottu. Luin sun tuon viestin semmoiseen saumaan että se oikeasti auttoi minua jaksamaan ja luottamaan taas omiin unelmiini ja siihen, että ne toteutuvat. Lämmin kiitos ja ihana kun vierailet blogissani. Kiitos <3
      Ihanaa kevättalvea sinulle ja paljon toteutuneita unelmia polullesi <3

      Poista