keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Nykyinen tilanne ja oma sydäntietoisuus oppaanamme



On ollut pitkä hiljaisuuden aika. Lähes vuoden hiljaisuus ja aika antaa asioiden tapahtua. Elämän muovautua. Nyt tunnen vahvana kutsun jälleen kirjoittaa. Puhua omaa totuuttani ääneen ja tuoda valoa omalta osaltani sieluna tälle pallolle. Paljon on informaatiota liikkeellä tänä aikana ja tuntuu erityisen tärkeältä kirjoittaa asioita omasta sydämestä ja sielutietoisuudesta käsin. Siitä omasta Pyhästä tietoisuudesta ja ohjauksesta käsin kehotan katsomaan aivan kaikkea informaatiota sosiaalisessa mediassa ja lukemaan tekstejä itseänne ja sydäntänne kuunnellen. Tätäkin. Ottakaa se, mikä tuntuu sydämessä juuri oikealta. Jättäkää kaikki muu, älkääkä antako sille energiaanne. Sydän on ohjain, joka vie jokaista sielua kohti Korkeinta parastaan. Ja jokaisella sielulla on täällä uniikki tehtävä ja polku. Sydän on sillä pysymisen luotettavin ohjain.



Maailma on kovassa murroksessa. Olemme siirtyneet veismiehen aikakauteen, jota kestää seuraavat kaksituhatta vuotta. Kysymys ei ole mistään pienestä tapahtumasta. Jokainen kokee nämä energiat omalla tavallaan. Itse olen kokenut voimakkaita selkäkipuja, kun kristallikehoa on luotu ja vanhaa puhdistettu ja nostettu pintaan näkyville, tietoisuuteen, käsiteltäväksi ja irtipäästettäväksi. Kehoni käy myös läpi tätä ylösnousemusprosessia. Oma sieluviisauteni sanoo, että kyse ei ole vain tästä hetkestä. Tätä on tapahtunut jo jonkin aikaa. Se, mikä ei resonoi tämän uuden aikakauden energioiden kanssa, tuodaan erilaisina oireina. Kohdallani rakas kehoni kertoo siitä, mikäli en itse usko. Ensin jäi pois tupakka vuosia sitten. Jokin osa minussa tiesi valmistautua jo tuolloin, koska oli tulossa suuria muutoksia, joita kehoni ei olisi silloisessa energiamuodossaan kestänyt. Kehon värähteiden oli aika nousta. Jäi pois kahvi ja nykyään pyrin juomaan ainoastaan laadukasta ja puhdasta kahvia. Ruokavalio ja ruoan laatu päivittyi rajusti lempeämmäksi.



Samalla alkoi avautua silmät, mikä oli omalla tavallaan järkyttäväkin prosessi. Vuosien aikana ymmärsin ruokaympyrämme olevan aivan muuta, kuin terveellinen. Ja ymmärsin ihmisen olevan todella yksilö ruokavalion suhteen. Meitä on koetettu useilta tahoilta sulloa kaappiin, joka ei tee kehollemme, eikä mielellemme hyvää. Vähärasvaiset tuotteet jäävät minulla nykyään kaupan hyllylle. Syön paljon hyvälaatuisia rasvoja, runsaasti pohjolan marjoja ja ainoastaan laadukkaita lisäravinteita ja superfoodeja. Tässä annan pojot Foodinille ja Puhdistamolle. Heidän tuotteitaan käytän ja niihin luotan. Vaikkei tämä mikään maksettu mainos olekaan :D



Kun ravinto muuttui, ylipano alkoi vähetä, samoin uupumus ja erinäiset vaivat. Tajusin, että se, mitä meille virratetaan julkisen sektorin kautta terveydestä, lukeutuu siihen tietoon, mikä on äärimmäisen tervettä ja nykytilanteessa lähestulkoon välttämätöntä kyseenalaistaa, jos siihen suinkin on valmis. Jos ei ole, polku jatkukoon kullakin sillä tiellä. Mainitakseni pari kivaa kanavaa, jossa hyvää tietoa ravitsemuksesta, on mm. Olli Postin youtube kanava, samoin Tomi Kokolla on hyvää asiaa aiheeseen liittyen. Nykyään netti mahdollistaa paljon tiedon etsintää, jos siihen on innostusta. 



Palataksemme punaisen langan äärelle, keho tosiaan on palautellut minua polulle, mikäli se on egolla ja mielellä päässyt unohtumaan. Selkäkivut kertovat minulla energeettisen muutoksen  voiman lisäksi siitä, mikäli energiat, joihin keskityn, eivät ole linjassa niiden energioiden kanssa, mitkä olisivat itselleni parhaat mahdolliset ja korkeavärähteiset. Keho ikäänkuin palauttaa minut raiteilleen. 



Nyt tuntuu todella tärkeältä painottaa itsensä, nimenomaan ITSENSÄ kuuntelua ihan kaikessa. Sydämen kuuntelua. Minua muistutetaan sanomaan, että erottakaa pelko sydämen äänestä. Moni sydäntietoisuudesta kumpuava opastus ja ääni herättää meissä pelkoa, joka on matalaa energiaa. Pelkojen käsitteleminen on tärkeää, jotta pystymme kuuntelemaan sydämen ohjausta puhtaasti. Oman sydämen äänen kuuntelemista tarvitaan nyt enemmän, kuin koskaan. Kyseenalaista, tutki, opiskele ja kuuntele itseäsi aivan kaikessa. Oli se sitten terveys, ravitsemus tai informaatio tai tapa reagoida asioihin. Nyt on tärkeää tuoda tietoisuutta ja valoa maailmaan sen sijaan, että jäisimme kiinni vanhoihin rakenteisiin ja vanhoihin malleihin kuuntelemaan opastusta itsemme ulkopuolelta, miten meidän kuuluu elää sielumme polkua ja elämäämme. Luota omaan valoosi ja omaan sisäiseen ääneesi. Meidän onnemme ei löydy itsemme ulkopuolelta. Egolle ja mielelle pohjautuva johtaminen ja valtarakenteet hakevat monin paikoin hyväksi verhoilemallaan toiminnalla hyötyjä, jotka tukevat matalavärähteisiä energioita, ja edelleen, egoa, mieltä, valtaa ja rahaa. Se, mille annamme energiamme, on oma valintamme. Näemme, kun olemme siihen valmiita. Joskus pelkäämme, mutta pelkojen takana on meidän puhtain ohjauksemme <3


Ainoastaan ja vain me itse tiedämme, mikä on meille hyväksi. Loista rohkeasti valoasi. Käsittele hiljalleen pelkojasi. Pienetkin askeleet ovat merkityksellisiä. Puhu tunteesi ääneen. Se puhdistaa. Kyseenalaista ja mene rohkeasti kohti sitä, mikä pohjimmiltaan tuntuu oikealta. Ulkopuoleltamme tuleva ohjaus on ok silloin, kun se soi sisimpämme kanssa samaa säveltä. Jos kuulet ja aistit riitasointuja tai jokin ei vain täsmää, kuuntele itseäsi tässäkin. <3 Silloin, kun sävel on sama sydämesi äänen kanssa, tiedät suunnan olevan oikea. Upeaa matkaa! Luomme näin jokainen uutta, jo olemassaolevaa, kaunista maailmaa.


Rakkaudellista tammikuuta ja valoisaa muutoksen vuotta 2021!

Lämmöllä Pauliina



 

2 kommenttia:

  1. Olipas ihana lukea kuulumisiasi😘 terveisiä täältä pohjoisempaa ❤ ja ihanaa tulevaa uutta vuotta! 💖-Laura

    VastaaPoista
  2. Olisipa mukava kuulla miten voit nyt, yli vuosi kulunut tästä postauksesta josta kumpuaa murros- ja muutovaihe elämässäsi.💛

    VastaaPoista