torstai 2. elokuuta 2018

Saadut ja shopatut


Heipparallaa!

Tässä postauksessa tsekataan niin mun lahjaksi saatuja, kuin itse shoppailtujakin tuotteita.

Yllä: Cien suihkukuorinta

Tämän ihanan tuotteen sain lahjaksi ja mikä virkistää hellekesällä paremmin, kuin raikas suihku ja mikä parasta, kuorinnalla! Tuotteessa on pirtsakka, trooppinen ananaksen tuoksu, joten kesäfiilis on taattu! Tuubi on riittoisan kokoinen ja ulkoasultaan ihanan kesäinen. Ihana kaveri vaikkapa aamusuihkuun <3


Yllä: Lumene lähde micellar vesi 250ml

Tämän ihanan käytännöllisen tuotteen sain myös lahjaksi. Minulla oli tästä aiemmin betteboxissa tullut näytekoko, joka olikin loppumassa, joten tämä tuli kreivin aikaan. Tämä on kaksifaasinen tuote, eli ennen sekoittamista tuotteessa on selkeästi havaittavissa kaksi kerrosta, jotka itse ainakin sekoitan ravistamalla ennen tuotteen käyttöä. Tällä puhdistuu kyllä tehokkaasti meikki ja muutoinkin kasvot ja dekoltee.

Yllä: Sensinity tuoksulakat 7ml

Nämä herkunväriset lakat oli vaan pakko saada kesäkynsiä koristamaan. Vaaleampi sävy on jo testattu ja sopii mainiosti hellepäiviin. Laadultaanhan nämä lakat eivät ole sieltä parhaasta päästä, joten kannattaa huolellisesti laittaa niin alus, kuin päällyslakat, niin saa pitkäkestoisemman tuloksen. Tummempi sävy minulla on vielä kokonaan testaamatta. Vielä ehtii kesäkynnet laittaa, ennekuin sävyt vaihtuvat syksyisempiin murrettuihin. Olenkin ajatellut tehdä lakkapostausta jossain vaiheessa.
Näissä sensinity lakoissa on sellainen kevyt tuoksukin, joka on ihan kiva lisä.


Yllä: Lumene vartalokuorinta 200ml

Tämän ihastuttavan kuorinnan löysin myös lahjakassista. Aeeeevan ihana kuorinta, kertakaikkiaan! Aivan kuin levittäisi iholle silkinhienoa hiekkaa paksuun voiteeseen sekoitettuna. Tuoksu on todella miellyttävä ja kesäiho saa huippukuorinnan tällä ihanalla tuotteella! Iso peukku tälle! Riittoisaa tämäkin tuote.


Yllä: Essence holo kynsilakka ja huulikiilto

Nämä hologrammituotteet löysin ihan oman shoppailun tuloksena kärkkäiseltä. Kiva oli päästä testaamaan. Lakka oli ihana kynsissä mutta i.k.i.n.ä ei lakkaa ole ollut yhtä vaikeaa saada pois. Ihan kamala työ oli saada tuo hile irti kynsiltä. En ole sen koommin lakkaa käyttänyt. Ehkä sitten taas, kun aika kultaa muistot, erehdyn taas ihastuksissani kokeilemaan ja sitten itken taas verta, kun on poiston aika :D Kauneudesta täytyy aina vähän kärsiä, vai miten se oli..

Ja sit tuo kiilto. Nätti, ei ollenkaan hyökkäävä sävy. Ihanasti taittaa huulilla valon osuessa hennon lilaan ja persikkaan. Tosi ihana. Ei makua tässä kiillossa. Kesto ei ole häävi, joten tätä saa lisäillä päivän mittaan.


Yllä: Bolsius aromatic huonetuoksu tuoksussa tropiikin viileys

Minusta oli ihana, kun ystäväni antoi lahjansa tropiikki teemalla, ja tämä tuote oli yksi, mikä löytyi sieltä. Tuoksu on sitä, mitä lupaa, eli tuo mieleen trooppisen fiiliksen. Päätyi mun meikkipöydälle sisustusmielessä ja tuoksu kesti kyllä kauan. Tykkään muutenkin huonetuoksuista, joten osuva lahja kyllä oli!


Yllä: Mavala kynsilakka sävyssä 182 fresh melon

Tämä ihanan hennonvärinen lakka sai paikkansa kesälakkojeni joukosta. Sävy oli kynsillä kaunis ja kesäisen hempeä. Mulla on niin paljon räväkän värisiä lakkoja, että tällaiset rauhaisat sävyt houkuttavat vaihtelunkin vuoksi. Kestoltaan oli aika normaali, ei mikään huippukestävä, muttei pöllömpi ollenkaan.


 Yllä: Laventeli jalkakylpysuola

Kyllä nainen tietää, mitä nainen tarvitsee! :D Vaikka tämä tuote ei olekaan jokapäiväinen käyttötuote, sen on löydyttävä kaapista silloin, kun sauna lämpiää ja sinne pääsee ihan rauhassa nakkaamaan aivot narikkaan. Kunhan pakkaset hiipii tässä syksyn päälle nurkkiin ja työpäivien jälkeen jalat huutaa hoosiannaa, ei ole parempaa kuin istahtaa löylyn lämpöön ja upottaa varpaat laventelilta tuoksuvaan jalkakylpyyn. Ei sanoja!


Yllä: Catrice kynsilakka

Jostain syystä rakastan keltaisia kynsilakkoja, mutta oikean sävyn löytäminen niistä on ollut yllättävän haastavaa. Ja tässä se oli! Tässä on jotain syksyistä ja ihanaa. Toisaalta paahdetun keltainen väri sopii myös hellekesään, kuin nenä päähän. Lisäksi tämä lakkapullo on kaunis!! Lakan joukossa on ihan pienenpientä kimallusta, joka on niin hienovaraista, ettei överipelkoa ole, mutta tuo kivan säväyksen.



Yllä: Kasvonaamio tuoksussa mango

Hemmottelulahjaan sisältyi tämäkin tuote. Oli muuten melko riittoisa, kolmen naisen voimin kaunistauduimme saunassa tällä! Jätti iholle todella hoidetun ja kivan tunteen. Tuoksukin oli mainio. Väsyiltojen varalta näitä läpysköitä pitäisi löytyä joka kimulin kaapista :D

Sellattii tällä kertaa. Kaunista elokuun alkua sinulle!

Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti